Wat 504 mensen zeggen over Bridges
Eten | |
Service | |
Sfeer |
Wat is het toch met restaurants in hotels? Je zou verwachten dat ze hoog scoren op service, maar helaas was dat het niet geval.
Gisteren geluncht bij Bridges. In de tuin. Geweldige ambiance. Eten ook prima. Maar: geen warm welkom bij entree, een glaasje huischampagne voor 17,50 euro (zonder dit van te voren te meld...
Wat is het toch met restaurants in hotels? Je zou verwachten dat ze hoog scoren op service, maar helaas was dat het niet geval.
Gisteren geluncht bij Bridges. In de tuin. Geweldige ambiance. Eten ook prima. Maar: geen warm welkom bij entree, een glaasje huischampagne voor 17,50 euro (zonder dit van te voren te melden, de supervisor vindt dit heel normaal "wij zijn erg trots op onze champagne")) en na 2x vragen om de rekening 10 minuten moeten wachten om te kunnen betalen (argument: het is zo druk met de restaurantweek). Hierdoor sta je buiten met een vieze nasmaak in je mond ipv een lekkere smaak van het eten
Heerlijk in de tuin gezeten.Op zich niets mis met het eten, maar jammer dat tijdens de restaurantweek de gerechten toch meer doorsnee zijn dan wanneer je er normaal gesproken eet.
Bridges hield uitstekend rekening met mijn speciale wensen !
Plattegrond Alle restaurantdeals in Amsterdam e.o.
Over Bridges
Keuken: Frans, Vis en zeevruchten
Ervaar uitzonderlijke gastronomische kwaliteit in een toegankelijke sfeer bij Bridges in het hart van Amsterdam. Dit restaurant staat bekend om zijn voortreffelijke keuken, uitnodigende service en de warme gezelligheid van het team. Hier vormt de gastvrijheid de brug tussen het uitzonderlijke en het toegankelijke.
Executive Chef Raoul Meuwese creëert gerechten die hij omschrijft als “klassiek en traditioneel Frans, met internationale invloeden en een lokale twist.” Zijn focus ligt op vis en lokale producten die duurzaam zijn geteeld of gevangen, wat resulteert in seizoensgebonden creaties die de rijke culinaire diversiteit van Amsterdam weerspiegelen.
Kies voor het vijf- of zeven-gangen Menu du Chef en beleef de culinaire visie van Bridges in al zijn glorie. Of stel uw eigen menu samen met de à la carte gerechten en ontdek de unieke smaken die het restaurant te bieden heeft. Maak uw ervaring compleet met een selectie van uitzonderlijke wijnen, zorgvuldig gekozen door Wine Director Joshua Mullock. Het enthousiaste team onder leiding van Maître Daan Halle staat klaar om u te verrassen en te verwennen, en zorgt ervoor dat uw bezoek aan Bridges een onvergetelijke ervaring wordt.