Wat 504 mensen zeggen over Bridges
Eten | |
Service | |
Sfeer |
Zelden lekkerder gegeten met het speciale restaurantweek, vooraf zalm tartaar (lente-ui, chilimayo en wontoncrisp) , fantastisch versgebakken brood tussendoor, en de kabeljauw met pompoen purée en citroen/tijm gnocchi was om door een ringetje heen te halen. De peer tiramisu en het grand desert maakte het helemaal af.
Helemaal top, hier kom ik graag terug.
Lunch in de binnentuin, super!
Van één ober was de service voor een plek als The Grand veel te informeel en quasi jolig. Bovendien schonk hij bodems in plaats van glazen wijn en vergat hij dat we nog een dessert kregen. Vandaar de 6 voor de service.
Plattegrond Alle restaurantdeals in Amsterdam e.o.
Over Bridges
Keuken: Frans, Vis en zeevruchten
Ervaar uitzonderlijke gastronomische kwaliteit in een toegankelijke sfeer bij Bridges in het hart van Amsterdam. Dit restaurant staat bekend om zijn voortreffelijke keuken, uitnodigende service en de warme gezelligheid van het team. Hier vormt de gastvrijheid de brug tussen het uitzonderlijke en het toegankelijke.
Executive Chef Raoul Meuwese creëert gerechten die hij omschrijft als “klassiek en traditioneel Frans, met internationale invloeden en een lokale twist.” Zijn focus ligt op vis en lokale producten die duurzaam zijn geteeld of gevangen, wat resulteert in seizoensgebonden creaties die de rijke culinaire diversiteit van Amsterdam weerspiegelen.
Kies voor het vijf- of zeven-gangen Menu du Chef en beleef de culinaire visie van Bridges in al zijn glorie. Of stel uw eigen menu samen met de à la carte gerechten en ontdek de unieke smaken die het restaurant te bieden heeft. Maak uw ervaring compleet met een selectie van uitzonderlijke wijnen, zorgvuldig gekozen door Wine Director Joshua Mullock. Het enthousiaste team onder leiding van Maître Daan Halle staat klaar om u te verrassen en te verwennen, en zorgt ervoor dat uw bezoek aan Bridges een onvergetelijke ervaring wordt.