Wat 7 mensen zeggen over Bar Gui
Eten | |
Service | |
Sfeer |
It is difficult to find, but once you are in, you will be pleasantly surprised. Our lunch was very tasty and carefully laid out before us. The food was of high quality. Service was very friendly. Highly recommended. Just the tables could have been a bit larger.
Even snel een review over de cote de boeuf. Geweldig!!! supersmaak, mals, prachtig dooraderd en ook nog van een dubbeldoelkoe. Ik heb bij diverse restaurants uit de top 10 van " 101 best steaks of the world gegeten. Deze steak was van hetzelfde niveau als van de 4 Baskenland steakrestaurants uit de top 10 van de 101 best steak restaurants of the world.
Het was super lekker en mega leuke service!
Plattegrond Alle restaurantdeals in Amsterdam e.o.
Over Bar Gui
Keuken: Frans, Nederlands
Bar Gui aan de Prinsengracht in Amsterdam is de nieuwe culinaire hotspot van chef-kok Guillaume de Beer, bekend van de Breda Group. In de sfeervolle kelder van het voormalige Café Bistro de Fles kookt De Beer zijn levensverhaal. Elk gerecht op de kaart heeft een connectie met zijn leven en loopbaan. De keukenstijl is simpel, met de nadruk op het product. Geen overbodige smaken, schuimpjes of gelletjes, maar een ruim stuk van het hoofdingrediënt, aangevuld met een saus vaak gemaakt van hetzelfde product. Bij Bar Gui zijn de bereidingen perfect en de sauzen subliem. Denk aan boterzachte makreel met mandarijndressing en gemberolie, of gegrilde spitskool met Oude Remeker kaas en wintertruffel.
De menukaart weerspiegelt de Bretonse en Brabantse invloeden van De Beer. Hij neemt je mee langs de kust van Bretagne, een plek waar hij als kind veel tijd doorbracht en nog steeds elke zomer naartoe gaat. Bij Bar Gui wordt gewerkt met een vast menu, een ‘carte blanche’, waarbij gasten verrast worden door de culinaire hoogstandjes van De Beer. Met dit concept heeft hij al snel een eerste koksmuts weten te bemachtigen. Naast Bar Gui is De Beer ook eigenaar van Paindemie in Amsterdam. Na zijn vertrek bij The Breda Group koos hij voor het zelfstandig ondernemerschap om weer eigen baas te zijn.