Wat 7 mensen zeggen over Bar Gui

9.1 Gebaseerd op 7 reviews. 86% van de gasten raden dit restaurant aan.
Eten
Service
Sfeer
Schrijf een review en deel je foto's

"Happy surprise "
10.0 Keuken 10 | Service 10 | Sfeer 10

It is difficult to find, but once you are in, you will be pleasantly surprised. Our lunch was very tasty and carefully laid out before us. The food was of high quality. Service was very friendly. Highly recommended. Just the tables could have been a bit larger.

Jan Schuijer op 12 januari 2025
Geverifiëerd

"Een van de beste cote de boeufs ever"
9.3 Keuken 10 | Service 9 | Sfeer 9

Even snel een review over de cote de boeuf. Geweldig!!! supersmaak, mals, prachtig dooraderd en ook nog van een dubbeldoelkoe. Ik heb bij diverse restaurants uit de top 10 van " 101 best steaks of the world gegeten. Deze steak was van hetzelfde niveau als van de 4 Baskenland steakrestaurants uit de top 10 van de 101 best steak restaurants of the world.

Robert Bakker op 17 december 2024

"top"
10.0 Keuken 10 | Service 10 | Sfeer 10

Het was super lekker en mega leuke service!

hi op 02 december 2024
Geverifiëerd

Plattegrond Alle restaurantdeals in Amsterdam e.o.

Toon telefoonnummer

Over Bar Gui

Keuken: Frans, Nederlands

Bar Gui aan de Prinsengracht in Amsterdam is de nieuwe culinaire hotspot van chef-kok Guillaume de Beer, bekend van de Breda Group. In de sfeervolle kelder van het voormalige Café Bistro de Fles kookt De Beer zijn levensverhaal. Elk gerecht op de kaart heeft een connectie met zijn leven en loopbaan. De keukenstijl is simpel, met de nadruk op het product. Geen overbodige smaken, schuimpjes of gelletjes, maar een ruim stuk van het hoofdingrediënt, aangevuld met een saus vaak gemaakt van hetzelfde product. Bij Bar Gui zijn de bereidingen perfect en de sauzen subliem. Denk aan boterzachte makreel met mandarijndressing en gemberolie, of gegrilde spitskool met Oude Remeker kaas en wintertruffel.

De menukaart weerspiegelt de Bretonse en Brabantse invloeden van De Beer. Hij neemt je mee langs de kust van Bretagne, een plek waar hij als kind veel tijd doorbracht en nog steeds elke zomer naartoe gaat. Bij Bar Gui wordt gewerkt met een vast menu, een ‘carte blanche’, waarbij gasten verrast worden door de culinaire hoogstandjes van De Beer. Met dit concept heeft hij al snel een eerste koksmuts weten te bemachtigen. Naast Bar Gui is De Beer ook eigenaar van Paindemie in Amsterdam. Na zijn vertrek bij The Breda Group koos hij voor het zelfstandig ondernemerschap om weer eigen baas te zijn.

BOEK NUBOEK NU

Boek nu

BOEK NU
Alle restaurantdeals in Amsterdam e.o.

Veelgestelde vragen

Ja, restaurants houden altijd rekening met eventuele dieetwensen. Je kunt je dieetwensen aangeven bij de opmerkingen op het reserveerformulier.

Bij de meeste deals zijn drankjes zijn niet inbegrepen.

Sommige restaurants bieden een all-in arrangement aan waarbij duidelijk wordt aangegeven welke drankjes wel zijn inbegrepen.

HEERLIJK aanbiedingen

Ja, ik wil elke week wel korting op restaurants ontvangen!

Restaurant aanmelden

Bent u restaurant eigenaar en vindt u dat uw restaurant ook op deze website hoort? Meld u zich dan nu aan!

Gratis aanmelden

Alle steden