Wat 543 mensen zeggen over Joelia*
Eten | |
Service | |
Sfeer |
Voor het eerst bij Joelia na leiding switch. In de week dat ze hun ster wisten te behouden. Ontvangst was als vanouds zeer goed, ook zonder de heer Reimers. Zijn opvolger doet het zeer goed. De amuses waren top, we miste natuurlijk wel de Erasmusbrug een beetje de heerlijke nootjes. Maar we begrijpen dat de nieuwe c...
Lees hele reviewVoor het eerst bij Joelia na leiding switch. In de week dat ze hun ster wisten te behouden. Ontvangst was als vanouds zeer goed, ook zonder de heer Reimers. Zijn opvolger doet het zeer goed. De amuses waren top, we miste natuurlijk wel de Erasmusbrug een beetje de heerlijke nootjes. Maar we begrijpen dat de nieuwe chef zijn stempel wil zetten. We hebben liever geen alcohol en hebben gekozen voor mocktails, deze waren voortreffelijk, heerlijk. Alle gangen waren heerlijk, maar het hoofdgerecht viel echt tegen. Twee blokjes kip met weinig smaak en ook een beetje eenvoudig gepresenteerd, zie foto. Het pre-dessert was een leuke verrassing en lekker. De bediening was voortreffelijk en zeer attent om een kleine attentie voor de verjaardag van mijn vrouw aan te bieden in de vorm van een mouse ballon, zie de foto. Bij vertrek weer de hartelijkheid van het personeel ervaren. We gingen met een goed gevoel naar huis, maar hopen dat bij een volgende keer er geen kipblokjes op het menu staan
Onervaren personeel; eten ok maar niet naar verwachting
Great food and amazing presentation paired with excellent wines!
Heerlijk eten in een ongedwongen sfeer met een uitstekende service en flexibiliteit; zelfs na afloop nog de wijnkelder mogen bezoeken. Wij komen graag nog eens terug voor een avondje genieten.
We hebben heerlijk gegeten en wijn arrangement erbij genomen. Alles was perfect op elkaar afgestemd. De service en ambiance mogen er zeker ook wezen. Kortom, aanrader!
Plattegrond Alle restaurantdeals in Rotterdam e.o.
Over Joelia*
Keuken: Frans
'She's sensational, she's full of taste, she's what you were looking for, her name...Joelia'.
Het jonge, uitdagende, sexy en vooral brutale restaurant Joelia in Rotterdam is er eentje voor op de bucket list. Het is een plek waar je graag wilt zijn, je komt er niet alleen eten, dat is niet eens mogelijk... want de stad Rotterdam is het 'cadeautje' wat je er altijd bij krijgt. Chef Mario Ridder probeert zijn gasten te verleiden en bespeelt al je zintuigen met onbekende en spannende smaken wat leidt tot een beleving van topgastronomie in al haar facetten. Alles is op gevoel én tegelijkertijd tot in de puntjes uitgedacht.
Het uitzicht op de keuken en de imponerende wijncollectie zorgt voor spektakel. De wijnkelder is Mario's grootste hobby en bestaat aan een collectie van 12000 bijzondere flessen. Op de wijnkaart vind je een assortiment aan wijnen die het resultaat zijn van tientallen jaren reizen, proeven en verzamelen. De wijnkelder ademt passie en dit zul je proeven.
Het restaurant kreeg in 2016 een Michelinster en heeft 17.5 Gault&Millau punten. Stap in de wereld van Joelia, de trots van Mario, en laat je verrassen door het onbekende.