Chefsbar Seinpost
Frans, Vis en zeevruchten | €€6-gangen Chef's diner € 79,50 € 65,50
Korting
Korting
Korting
Korting
Korting
Korting
Korting
Korting
Korting
Korting
Korting
Korting
Chefsbar Seinpost
Frans, Vis en zeevruchten | €€6-gangen Chef's diner € 79,50 € 65,50
BOEK NUBOEK NUDeal
Deal
Korting
Primera maakt luxe uit eten gaan voor iedereen bereikbaar tijdens de Primera restaurantactie. Spaar bij de Primera voor een heerlijke korting bij de 500 leukste restaurants van Nederland.
Reserveer nu extra voordelig bij Chefsbar Seinpost en laat je culinair verwennen met het 6-gangen Chef's diner voor slechts € 65,50. Dit is de aanbiedingsprijs, korting is hier al verrekend.
Heb je dieetwensen? Op het reserveringsformulier kun je je verzoeken aangeven zodat het restaurant daar rekening mee kan houden!
Let op! De kortingsprijs is alleen geldig bij een online reservering via deze website.
De korting wordt berekend over je restaurantrekening exclusief de drankjes.
Voor meer informatie over de spaaractie bekijk onze voorwaarden.
BOEK NUBOEK NU- Deze deal is geldig t/m 31 mei 2025
- Gratis annuleren tot 24 uur voor je reservering
- Geef je dieetwensen door op het reserveerformulier
Wat 219 mensen zeggen over Chefsbar Seinpost
Eten | |
Service | |
Sfeer |
6 course menu was delicious and original.
Very kind service.
Great location with views over the Scheveningen Beach and the Noordzee.
Met z'n negenen een fantastische avond gehad. Het eten was voortreffelijk, hulde aan de kok. Fijne attente bediening. Het uitzicht op zee bijzonder.
En... heel belangrijk voor ons GEEN harde muziek.
Een hele dikke aanrader.
Fijn restaurant met fraaie, smakelijke gerechten en mooi uitzicht over de zee. Goede plaats voor een sunset diner met vriendelijke persoonlijke service.
Plattegrond Alle restaurantdeals in Scheveningen e.o.
Over Chefsbar Seinpost
Keuken: Frans, Vis en zeevruchten
Aan de kust van Scheveningen is Chefsbar Seinpost te vinden. In dit trendy restaurantje worden voornamelijk Chef menu's van 3 t/m 8 gangen geserveerd. Koks Maurice en Raymond zijn beide erg betrokken bij het restaurant. Alles van brood tot ijs en sauzen maken ze zelf. Daarnaast zijn beide heren vaak in het restaurant te vinden om hun gerechten toe te lichten en waarom ze nou specifiek voor die bepaalde ingrediënten hebben gekozen.
Benieuwd? Boek snel een tafel!