Wat 361 mensen zeggen over Restaurant 't Ganzenest*
Eten | |
Service | |
Sfeer |
Smaakvol, mooi gepresenteerd en heerlijke smaken, goed op elkaar afgestemd. Bedienig zeer prettig!
Heerlijk geluncht op het terras, groene oase in de Randstad. Het restaurant binnen zag er sfeervol uit, echter dus verder niet geweest. Alle gerechtjes waren stuk voor stuk heerlijk. Trio van amuses vooraf top. Zeker voor herhaling vatbaar!
Het eten was fantastisch, heerlijke gerechten. Iedere gang was een feestje qua smaken.
We hadden een 4 gangen lunch van de restaurantweek geboekt. Er gevraagd of we wilden beginnen met een apperatief, wat we afgeslagen hebben maar er werd niet gevraagd of aangeboden wat de mogelijkheden waren tijdens de lunch, erg ...
Het eten was fantastisch, heerlijke gerechten. Iedere gang was een feestje qua smaken.
We hadden een 4 gangen lunch van de restaurantweek geboekt. Er gevraagd of we wilden beginnen met een apperatief, wat we afgeslagen hebben maar er werd niet gevraagd of aangeboden wat de mogelijkheden waren tijdens de lunch, erg jammer, bij het 3 de gerecht hebben we zelf gevraagd of we wijn konden krijgen bij het tussen of hoofdgerecht, en toen bleek halve glazen ook een optie, maar dit was ons dus niet bekend, en niet medegedeeld of gevraagd. De uitleg van de wijn was ook vrij sumier, enkel land en streek werd genoemd.
Ondanks dat hebben we wel genoten en was het eten super.
Plattegrond Alle restaurantdeals in Rijswijk (Zuid-Holland) e.o.
Over Restaurant 't Ganzenest*
Keuken: Frans
In ’t Ganzenest in de groene rand van Rijswijk zet chef en gastheer Erik Tas authentieke allure en toegankelijke kwaliteit neer, uitgebouwd met de ruimte en faciliteiten die deze locatie te bieden heeft. Met de vanzelfsprekende, oprechte gastvrijheid en service om het de gast helemaal naar de zin te maken. Dit restaurant verwent haar gasten graag met bijzondere gerechten.
Erik heeft ervaring opgedaan bij verschillende grote namen zoals, Parkheuvel in Rotterdam en de Zwetheul in Schipluiden. Daarna koos hij zijn eigen weg met de opening van Bij Erik in Leidschendam, waarna hij ook restaurant/hotel 't Ganzenest heeft geopend. Elke maand kookt hij gerechten met de passende ingrediënten van het seizoen, zo verrast hij iedere gast steeds opnieuw.
Kijk snel verder op onze website voor een aantrekkelijke aanbieding bij een van zijn restaurants!