Wat 360 mensen zeggen over Restaurant 't Ganzenest*
Eten | |
Service | |
Sfeer |
Ontzettend genoten van het eten.
Ganzennest, nog niet gegeten, Niven was onze laatste ervaring. Het viel zeker niet tegen! Erg leuke sfeer, lichter geworden, ruim opgezette tafels. Persoonlijke bediening en werkelijk TOP eten. Erg genoten en een avondvullende culinaire ervaring. Helaas wel een wat nare bijsmaak over de wijn. Uitdrukkelijk gezegd da...
Lees hele reviewGanzennest, nog niet gegeten, Niven was onze laatste ervaring. Het viel zeker niet tegen! Erg leuke sfeer, lichter geworden, ruim opgezette tafels. Persoonlijke bediening en werkelijk TOP eten. Erg genoten en een avondvullende culinaire ervaring. Helaas wel een wat nare bijsmaak over de wijn. Uitdrukkelijk gezegd dat wij per glas wilden. Na suggestie van sommelier kwam een lekkere witte wijn op tafel, maar er werd al snel bijgeschonken waarop ik zei dat wij per glas wilden. "Ja maar deze wijn gaat alleen per fles". Niet moeilijk doen, dus dan maar de fles, tegen onze oorspronkelijke wil in. Blijkt die fles witte wijn achteraf 110 euro te zijn!! Had het netjes gevonden om ons daarin tegemoet te komen, immers de fout lag niet bij ons. Al met al een mooie avond wat 2x zo duur werd dan gepland (400 euro!!), dus voorlopig geen Ganzennest meer voor ons.
Heerlijke 5-gangen lunch gehad. Vriendelijke bediening, heerlijk eten en een goede wijnkeuze. Een echte aanrader.
Plattegrond Alle restaurantdeals in Rijswijk (Zuid-Holland) e.o.
Over Restaurant 't Ganzenest*
Keuken: Frans
In ’t Ganzenest in de groene rand van Rijswijk zet chef en gastheer Erik Tas authentieke allure en toegankelijke kwaliteit neer, uitgebouwd met de ruimte en faciliteiten die deze locatie te bieden heeft. Met de vanzelfsprekende, oprechte gastvrijheid en service om het de gast helemaal naar de zin te maken. Dit restaurant verwent haar gasten graag met bijzondere gerechten.
Erik heeft ervaring opgedaan bij verschillende grote namen zoals, Parkheuvel in Rotterdam en de Zwetheul in Schipluiden. Daarna koos hij zijn eigen weg met de opening van Bij Erik in Leidschendam, waarna hij ook restaurant/hotel 't Ganzenest heeft geopend. Elke maand kookt hij gerechten met de passende ingrediënten van het seizoen, zo verrast hij iedere gast steeds opnieuw.
Kijk snel verder op onze website voor een aantrekkelijke aanbieding bij een van zijn restaurants!