Wat 360 mensen zeggen over Restaurant 't Ganzenest*
Eten | |
Service | |
Sfeer |
Het eten was prima, jammer dat de toevoegingen niet op tafel bleven staan (saus of jus). Hadden een vijfgangen diner gereserveerd, vooraf werd er gevraagd of we een gang wilden vervangen en of we nog voorafjes wilden. Vonden dit bij 5-gangen overbodig.
Erg rumoerig in de ruimte. Jammer dat er een grote zware plant voor de nooduitgang en de slanghaspel staat.
Fantastisch lekker gegeten, goede en attente bediening, echt genieten!
Het eten was subliem, geen op- of aanmerkingen. Wij vonden dat de borden heel
snel werden weggehaald. Een van ons zat vaak nog te kauwend te genieten van haar laatste hapje, als de borden al verdwenen. Bij een van ons werd alle gangen van links ingedekt, geserveerd en afgehaald… Zeker voor herhaling vatbaar, dan le...
Het eten was subliem, geen op- of aanmerkingen. Wij vonden dat de borden heel
snel werden weggehaald. Een van ons zat vaak nog te kauwend te genieten van haar laatste hapje, als de borden al verdwenen. Bij een van ons werd alle gangen van links ingedekt, geserveerd en afgehaald… Zeker voor herhaling vatbaar, dan letten we wel beter op als iets wordt aangeboden of er extra kosten voor gerekend worden, de rekening was hoger dan verwacht. Maar we hebben genoten!
Plattegrond Alle restaurantdeals in Rijswijk (Zuid-Holland) e.o.
Over Restaurant 't Ganzenest*
Keuken: Frans
In ’t Ganzenest in de groene rand van Rijswijk zet chef en gastheer Erik Tas authentieke allure en toegankelijke kwaliteit neer, uitgebouwd met de ruimte en faciliteiten die deze locatie te bieden heeft. Met de vanzelfsprekende, oprechte gastvrijheid en service om het de gast helemaal naar de zin te maken. Dit restaurant verwent haar gasten graag met bijzondere gerechten.
Erik heeft ervaring opgedaan bij verschillende grote namen zoals, Parkheuvel in Rotterdam en de Zwetheul in Schipluiden. Daarna koos hij zijn eigen weg met de opening van Bij Erik in Leidschendam, waarna hij ook restaurant/hotel 't Ganzenest heeft geopend. Elke maand kookt hij gerechten met de passende ingrediënten van het seizoen, zo verrast hij iedere gast steeds opnieuw.
Kijk snel verder op onze website voor een aantrekkelijke aanbieding bij een van zijn restaurants!