Wat 360 mensen zeggen over Restaurant 't Ganzenest*
Eten | |
Service | |
Sfeer |
Wat een heerlijk restaurant, fijn personeel wat er alles aan doet om het je naar je zin te maken, tot een krukje voor mijn tas toe, eten was een feestje, variatie van vis, vlees en ook voor mij netjes lactose arm, een sommelier die er echt plezier in heeft en uitleg geeft over de wijnen en waar deze vandaan komen, k...
Lees hele reviewWat een heerlijk restaurant, fijn personeel wat er alles aan doet om het je naar je zin te maken, tot een krukje voor mijn tas toe, eten was een feestje, variatie van vis, vlees en ook voor mij netjes lactose arm, een sommelier die er echt plezier in heeft en uitleg geeft over de wijnen en waar deze vandaan komen, kortom geweldig. Voor mij was de zwezerik het hoogtepunt, wat ik nog nooit echt zo lekker heb gegeten, mijn man de zeeduivel en de gans, met een schattig koekje in de vorm van een gans. Het enige waar we dan wat op aan te merken hebben omdat er toch iets moet zijn waren de Madeleines, die waren erg zoet. Verder een bedankbriefje van het personeel, geweldig, en een rondleiding. We komen zeker terug!!! Bedankt Rik en Jorita
The service needs some improvement and the menu too. Restaurant week is meant also to attract new customers. No menu on the table. No clear what was extra. Champagne offered at the beginning usually is by glass, they served all the bottle. Something must be tuned. We spent more than when we go without the NRW. Partially was our fault but only partially. Next time, no thank you.
Plattegrond Alle restaurantdeals in Rijswijk (Zuid-Holland) e.o.
Over Restaurant 't Ganzenest*
Keuken: Frans
In ’t Ganzenest in de groene rand van Rijswijk zet chef en gastheer Erik Tas authentieke allure en toegankelijke kwaliteit neer, uitgebouwd met de ruimte en faciliteiten die deze locatie te bieden heeft. Met de vanzelfsprekende, oprechte gastvrijheid en service om het de gast helemaal naar de zin te maken. Dit restaurant verwent haar gasten graag met bijzondere gerechten.
Erik heeft ervaring opgedaan bij verschillende grote namen zoals, Parkheuvel in Rotterdam en de Zwetheul in Schipluiden. Daarna koos hij zijn eigen weg met de opening van Bij Erik in Leidschendam, waarna hij ook restaurant/hotel 't Ganzenest heeft geopend. Elke maand kookt hij gerechten met de passende ingrediënten van het seizoen, zo verrast hij iedere gast steeds opnieuw.
Kijk snel verder op onze website voor een aantrekkelijke aanbieding bij een van zijn restaurants!