Wat 359 mensen zeggen over Restaurant 't Ganzenest*
Eten | |
Service | |
Sfeer |
Aanrader. Heerlijke wijnkaart en gebalanceerd 8-gangen menu!
the service was not really impressive, we did not feel we were having a special date out. The food was very disappointing some dishes were just a mixture of things together with no meaning, no sensations. Overall, we don't think we will ever go back.
De beperkte avondopenstelling tijdens de Coronaperiode heeft de uitgebreide lunch nadrukkelijk op de kaart gezet. En als dat vervolgens zo culinair hoogstaand en prachtig aangekleed wordt geserveerd als in 't Ganzenest mag dat zeker als een positieve keerzijde worden aangemerkt. Indrukwekkende smaakcombinaties, niet...
Lees hele reviewDe beperkte avondopenstelling tijdens de Coronaperiode heeft de uitgebreide lunch nadrukkelijk op de kaart gezet. En als dat vervolgens zo culinair hoogstaand en prachtig aangekleed wordt geserveerd als in 't Ganzenest mag dat zeker als een positieve keerzijde worden aangemerkt. Indrukwekkende smaakcombinaties, niet gezocht maar juist heel natuurlijk en geraffineerd. Prachtig gepresenteerd en begeleid door goed gekozen wijnen. Niet direct voor de hand liggend maar in combinatie met het gerecht verdiept de smaakbeleving zich op harmonieuse wijze. Begeleid door een prettige bediening, attent, correct maar niet afstandelijk, tikken de uren zo maar weg. Echt genieten is tijdloos.
Plattegrond Alle restaurantdeals in Rijswijk (Zuid-Holland) e.o.
Over Restaurant 't Ganzenest*
Keuken: Frans
In ’t Ganzenest in de groene rand van Rijswijk zet chef en gastheer Erik Tas authentieke allure en toegankelijke kwaliteit neer, uitgebouwd met de ruimte en faciliteiten die deze locatie te bieden heeft. Met de vanzelfsprekende, oprechte gastvrijheid en service om het de gast helemaal naar de zin te maken. Dit restaurant verwent haar gasten graag met bijzondere gerechten.
Erik heeft ervaring opgedaan bij verschillende grote namen zoals, Parkheuvel in Rotterdam en de Zwetheul in Schipluiden. Daarna koos hij zijn eigen weg met de opening van Bij Erik in Leidschendam, waarna hij ook restaurant/hotel 't Ganzenest heeft geopend. Elke maand kookt hij gerechten met de passende ingrediënten van het seizoen, zo verrast hij iedere gast steeds opnieuw.
Kijk snel verder op onze website voor een aantrekkelijke aanbieding bij een van zijn restaurants!