Wat 358 mensen zeggen over Restaurant 't Ganzenest*
Eten | |
Service | |
Sfeer |
Het Ganzenest biedt eten op een hoog niveau. De gerechten hebben meer smaak en samenstelling dan we ervaren bij andere sterrenrestaurants. De wijnen zijn duur voor wat je krijgt. Dus het eten is op weg naar 2 sterren, maar om dat te halen moeten de wijnen beter.
Geweldig genoten
Na een goede ervaring bij het restaurant bij Erik gingen wij naar 't Ganzenest. Wij vonden het eten goed maar niet bijzonder zeker vergeleken met andere vergelijkbare restaurants. Verder vonden wij het restaurant weinig sfeer uitstralen en voelden we ons niet gelijk welkom. Complimenten aan de jonge bediening die he...
Lees hele reviewNa een goede ervaring bij het restaurant bij Erik gingen wij naar 't Ganzenest. Wij vonden het eten goed maar niet bijzonder zeker vergeleken met andere vergelijkbare restaurants. Verder vonden wij het restaurant weinig sfeer uitstralen en voelden we ons niet gelijk welkom. Complimenten aan de jonge bediening die het uitstekend deden. Daar mag "de leidinggevende" een voorbeeld aan nemen. Deze man kwam hooghartig en erg vaag over. Er werd merendeel wel ruim de tijd genomen tussen de gangen door. Daardoor hebben wij lang kunnen tafelen. Totaal genomen, na een foute bestelling en een niet kloppende rekening, vonden wij voor het eerst een restaurant met een Michelin ster tegenvallen.
Plattegrond Alle restaurantdeals in Rijswijk (Zuid-Holland) e.o.
Over Restaurant 't Ganzenest*
Keuken: Frans
In ’t Ganzenest in de groene rand van Rijswijk zet chef en gastheer Erik Tas authentieke allure en toegankelijke kwaliteit neer, uitgebouwd met de ruimte en faciliteiten die deze locatie te bieden heeft. Met de vanzelfsprekende, oprechte gastvrijheid en service om het de gast helemaal naar de zin te maken. Dit restaurant verwent haar gasten graag met bijzondere gerechten.
Erik heeft ervaring opgedaan bij verschillende grote namen zoals, Parkheuvel in Rotterdam en de Zwetheul in Schipluiden. Daarna koos hij zijn eigen weg met de opening van Bij Erik in Leidschendam, waarna hij ook restaurant/hotel 't Ganzenest heeft geopend. Elke maand kookt hij gerechten met de passende ingrediënten van het seizoen, zo verrast hij iedere gast steeds opnieuw.
Kijk snel verder op onze website voor een aantrekkelijke aanbieding bij een van zijn restaurants!