Wat 194 mensen zeggen over Kozee
Eten | |
Service | |
Sfeer |
Vriendelijke vlotte ontvangst. Kleine amuse van zeebaarsfilet heerlijk van smaak krokant gebakken. Ook werden er warme bruine broodjes geserveerd omlijst met smaakvolle roomboter c.q. olijfolie, peper en zout.
Voorgerecht van heerlijke heilbot prachtig opgemaakt, hoofdgerecht hertenvlees in plakjes gesneden met he...
Vriendelijke vlotte ontvangst. Kleine amuse van zeebaarsfilet heerlijk van smaak krokant gebakken. Ook werden er warme bruine broodjes geserveerd omlijst met smaakvolle roomboter c.q. olijfolie, peper en zout.
Voorgerecht van heerlijke heilbot prachtig opgemaakt, hoofdgerecht hertenvlees in plakjes gesneden met heerlijke jus (gelukkig geen plas) met lof en andere verrukkelijke toevoegingen. Zeer smakelijk dessert.
Kortom wij waren met z’n vieren en hebben heel culinair gegeten.
We hadden een tafel gereserveerd bij het raam. Deze was ook nog vrij, maar werden ergens in het midden van de zaak neergezet. Op zich geen probleem, maar 5 minuten later kwam er iemand ons vertellen dat de tafel bij het raam voor ons bestemd was en of we wilden verhuizen. Nou nee bedankt, misschien moet de bediening...
Lees hele reviewWe hadden een tafel gereserveerd bij het raam. Deze was ook nog vrij, maar werden ergens in het midden van de zaak neergezet. Op zich geen probleem, maar 5 minuten later kwam er iemand ons vertellen dat de tafel bij het raam voor ons bestemd was en of we wilden verhuizen. Nou nee bedankt, misschien moet de bediening hier toch beter opletten! We hadden het 3-gangen restaurantweek menu en begonnen met glaasje cava (niet in arrangement) waar wat stukjes kaas bij werden geserveerd (eenvoudig). Daarna een amuse van een klein stukje gebakken vis (niet bijzonder). Het voorgerecht bestond uit heilbot gemarineerd in bietensap. Het bord zag er mooi uit, maar de vis was smakeloos en teleurstellend van smaak. Het hoofdgerecht bestond uit Amerikaans rundvlees (biefstuk) en voor een van ons uit herten biefstuk(?) omdat hij (volgens de dame aan wie wij onze voorkeuren hadden doorgegeven) niet had aangegeven, zoals de rest van ons, niet van wild te houden. Maar waarom voor een van de vier personen een ander gerecht maken? Heel apart. Lekker maar weer niet bijzonder. Als nagerecht een tarte tatin met appel of peer? Dat kon ik niet echt proeven. Daarbij 2 stukjes peer wat room en kaneel ijs uit een verpakking (vreselijk). De wijnen die bij de gerechten werden geschonken waren redelijk, maar eigenlijk een beetje teleurstellend. De rode wijn bij het hoofdgerecht was tevens te warm, deze stond ook al een tijdje open achter onze tafel! Kortom wij begrijpen niet echt de hoge cijfers. Het eten was niet slecht maar zeker niet bijzonder, alsook de wijnen uit chili en zuid afrika. Het restaurant zat vol en dat was ook aan de bediening te merken, wijn werd ingeschonken lang voor het eten kwam en om water moest een een paar keer gevraagd worden. De zaak is mooi ingericht, maar de airco die af en toe aansprong, blaasde een koude wind in de nek (niet fijn). Voor ons niet voor herhaling vatbaar.
eten was lekker en bediening was uitstekend .
Plattegrond Alle restaurantdeals in Purmerend e.o.
Over Kozee
Keuken: Frans, Vis en zeevruchten
Aan de Koemarkt in Purmerend heten chef Phil Eikes en gastvrouw Marjolein de Reus je van harte welkom bij Kozee! Het intieme restaurant heeft een knusse setting waar je bij binnenkomen al direct thuis voelt. Dagelijks worden de gerechten bereid met gebruik van seizoensgebonden producten en worden er heerlijke wijnen geserveerd. Gastvrouw Marjolein verwent de gasten met al hun wensen en adviseert uitgekiende wijnen aan de gasten. Met een jong en enthousiast team wordt je door hen met passie op je wenken bediend! In 2023 mocht Kozee daarom ook haar eerste koksmuts ontvangen met 13 Gault&Millau punten!