Wat 199 mensen zeggen over Kozee
Eten | |
Service | |
Sfeer |
Voor de tweede keer in relatief korte tijd hier gegeten met dezelfde conclusie: al de gangen en de bediening waren van een topniveau, elk gerecht zorgt ervoor dat je eigenlijk met je tong het bord wil schoonlikken. Je bent ietsje meer geld kwijt ten opzichte van een standaard restaurant met altijd dezelfde gerechten...
Lees hele reviewVoor de tweede keer in relatief korte tijd hier gegeten met dezelfde conclusie: al de gangen en de bediening waren van een topniveau, elk gerecht zorgt ervoor dat je eigenlijk met je tong het bord wil schoonlikken. Je bent ietsje meer geld kwijt ten opzichte van een standaard restaurant met altijd dezelfde gerechten (sate, burger, spareribs) en dan 100 euro armer bent maar dat is geen vergelijking. Hier proef je ongekend lekker eten en het is echt dineren.
Heerlijk gegeten met een mooi en orgineel wijn arrangement erbij. We hebben een mooie avond gehad
Gekozen voor een heerlijke lunch. Prachtige smaken, bijzondere keuzes en alles zo lekker van smaak! Als aansluitend nog een kaasplankje. Je kon goed aangeven waar je van houdt. Hierdoor is er denk ik voor een ieder wat wils. Wij hadden een pittige, sterke kazen plank en die was TOP! Enige tip voor het restaurant, ze...
Lees hele reviewGekozen voor een heerlijke lunch. Prachtige smaken, bijzondere keuzes en alles zo lekker van smaak! Als aansluitend nog een kaasplankje. Je kon goed aangeven waar je van houdt. Hierdoor is er denk ik voor een ieder wat wils. Wij hadden een pittige, sterke kazen plank en die was TOP! Enige tip voor het restaurant, ze hebben een kruidenkastje staan die een enorm fel licht gaf. Deed bij mij zeer aan de ogen maar kon gelukkig met m’n rug ernaar toe zitten.
Plattegrond Alle restaurantdeals in Purmerend e.o.
Over Kozee
Keuken: Frans, Vis en zeevruchten
Aan de Koemarkt in Purmerend heten chef Phil Eikes en gastvrouw Marjolein de Reus je van harte welkom bij Kozee! Het intieme restaurant heeft een knusse setting waar je bij binnenkomen al direct thuis voelt. Dagelijks worden de gerechten bereid met gebruik van seizoensgebonden producten en worden er heerlijke wijnen geserveerd. Gastvrouw Marjolein verwent de gasten met al hun wensen en adviseert uitgekiende wijnen aan de gasten. Met een jong en enthousiast team wordt je door hen met passie op je wenken bediend! In 2023 mocht Kozee daarom ook haar eerste koksmuts ontvangen met 13 Gault&Millau punten!