Deal
Deal
Korting
Primera maakt luxe uit eten gaan voor iedereen bereikbaar tijdens de Primera restaurantactie. Spaar bij de Primera voor een heerlijke korting bij de 500 leukste restaurants van Nederland.
Reserveer nu extra voordelig bij 't Raedthuys* en laat je culinair verwennen met het Elegant 10-gangen Michelinster menu voor slechts € 75,-. Dit is de aanbiedingsprijs, korting is hier al verrekend.
Heb je dieetwensen? Op het reserveringsformulier kun je je verzoeken aangeven zodat het restaurant daar rekening mee kan houden!
Let op! De kortingsprijs is alleen geldig bij een online reservering via deze website.
De korting wordt berekend over je restaurantrekening exclusief de drankjes.
Voor meer informatie over de spaaractie bekijk onze voorwaarden.
BOEK NUBOEK NU- Deze deal is geldig t/m 31 mei 2025
- Gratis annuleren tot 24 uur voor je reservering
- Geef je dieetwensen door op het reserveerformulier
Wat 1028 mensen zeggen over 't Raedthuys*
Eten | |
Service | |
Sfeer |
Ontvangstconcept goed
Verblijfsconcept goed
Afscheidsconcept goed
De gerechten zagen er goed uit,met zorg en liefde bereidt.
Wijn spijs combinatie prima.
Dit was de tweede keer dat we hier hebben gegeten, alles was weer top !
Met z'n drieen hebben we enorm genoten van het Restaurantweek-menu, klasse! Alles was heerlijk maar het nagerecht was helemaal top! Het enige wat we misten was groente (2ons per dag!?)
De bediening was attent, correct, maar ook prettig ontspannen, we voelden ons zeer welkom.
Minder prettig was de akoestiek, we kon...
Met z'n drieen hebben we enorm genoten van het Restaurantweek-menu, klasse! Alles was heerlijk maar het nagerecht was helemaal top! Het enige wat we misten was groente (2ons per dag!?)
De bediening was attent, correct, maar ook prettig ontspannen, we voelden ons zeer welkom.
Minder prettig was de akoestiek, we konden elkaar moeilijk verstaan, er was veel lawaai.(daar door?)
Samenvattend: we hadden een HEERLIJKE avond!
Plattegrond Alle restaurantdeals in Duiven e.o.
Over 't Raedthuys*
Keuken: Frans
Een diner of lunch bij restaurant ’t Raedthuys in Duiven is werkelijk een culinair hoogtepunt. Historie is gecombineerd met een moderne uitstraling wat de ambiance prettig en warm maakt. Ook een plek waar de hedendaagse kunst en culinaire creaties elkaar ontmoeten.
Chef-kok Hans den Engelsen streeft naar gastronomische perfectie met enkel dagverse producten. Bij 't Raedthuys worden de meest originele smaakcombinaties gebruikt wat ook nog eens een lust is voor het oog. Sommelier Karina van der Kolk schenkt hier bijpassende wijnen bij.
Een diner of lunch bij restaurant ’t Raedthuys in Duiven is werkelijk een culinair hoogtepunt, chef-kok Hans den Engelsen streeft naar gastronomische perfectie met enkel dagverse producten. Sommelier Karina van der Kolk past de wijn aan bij het gerecht zodat eten en drinken een (culinair) feest is voor de smaakpapillen.
Laat je verrassen door de culinaire wonderen van 't Raedhuys!