Deals
Deals
Korting
Primera maakt luxe uit eten gaan voor iedereen bereikbaar tijdens de Primera restaurantactie. Spaar bij de Primera voor een heerlijke korting bij de 500 leukste restaurants van Nederland.
Reserveer nu extra voordelig bij 't Raedthuys* en laat je culinair verwennen met het 10-gangen Michelin menu voor slechts € 75,-. Dit is de aanbiedingsprijs, korting is hier al verrekend.
Heb je dieetwensen? Op het reserveringsformulier kun je je verzoeken aangeven zodat het restaurant daar rekening mee kan houden!
Let op! De kortingsprijs is alleen geldig bij een online reservering via deze website.
De korting wordt berekend over je restaurantrekening exclusief de drankjes.
Voor meer informatie over de spaaractie bekijk onze voorwaarden.
BOEK NUBOEK NU- Deze deal is geldig t/m 31 mei 2025
- Gratis annuleren tot 24 uur voor je reservering
- Geef je dieetwensen door op het reserveerformulier
Korting
Geef dieet/allergie wensen van tevoren aan. Indien dit niet van tevoren wordt aangegeven wordt er in het restaurant €7,5 per verandering gerekend.
Het restaurant is gesloten tussen 16.00-18.00.
Primera maakt luxe uit eten gaan voor iedereen bereikbaar tijdens de Primera restaurantactie. Spaar bij de Primera voor een heerlijke korting bij de 500 leukste restaurants van Nederland.
Reserveer nu extra voordelig bij 't Raedthuys* en laat je culinair verwennen met het 10-gangen Michelin menu voor slechts € 73,50. Dit is de aanbiedingsprijs, korting is hier al verrekend.
Heb je dieetwensen? Op het reserveringsformulier kun je je verzoeken aangeven zodat het restaurant daar rekening mee kan houden!
Let op! De kortingsprijs is alleen geldig bij een online reservering via deze website.
De korting wordt berekend over je restaurantrekening exclusief de drankjes.
Voor meer informatie over de spaaractie bekijk onze voorwaarden.
BOEK NUBOEK NU- Deze deal is geldig t/m 31 mei 2025
- Gratis annuleren tot 24 uur voor je reservering
- Geef je dieetwensen door op het reserveerformulier
Wat 1022 mensen zeggen over 't Raedthuys*
Eten | |
Service | |
Sfeer |
We hadden gereserveerd voor 6 november om 7 uur in de avond. Ontvangst was plezierig en wij werden naar onze tafel gebracht, Daar konden wij kiezen voor een aperatief en namen een glas champagne want je bent tenslotte in een sterrenrestaurant.In de vleugel waar wij zaten kwam wat later nog een stel met 4 personen aa...
Lees hele reviewWe hadden gereserveerd voor 6 november om 7 uur in de avond. Ontvangst was plezierig en wij werden naar onze tafel gebracht, Daar konden wij kiezen voor een aperatief en namen een glas champagne want je bent tenslotte in een sterrenrestaurant.In de vleugel waar wij zaten kwam wat later nog een stel met 4 personen aan het andere einde van de vleugel op de begane grond.We kregen de nodige uitleg want we hadden gekozen voor een Michelin proeverij. Er stond een schaal met wat later bleek 3 soorten boter, roomboter, geitenboter en een donker type boter waarvan de naam niet goed gehoord had. De sfeer was prettig en ontspannen en de gerechtjes waren heel interessant en apart. We hadden ook een wijn arrangement er bij besteld en bij bijna elk gerechtje werd er een andere wijn geserveerd. Het was al met al wel een avondvullend gebeuren en we vonden het zeker de moeite waard om eens mee te maken. Het was een rustige avond zoals wij konden zien en zeker niet druk. Het restaurant ziet er heel verzorgd uit.
Heerlijk gegeten, super vriendelijk personeel. Top!
Heerlijk 4-gangendiner en wijnarrangement: jammer dat het omgevallen glas champagne niet werd vervangen.
Plattegrond Alle restaurantdeals in Duiven e.o.
Over 't Raedthuys*
Keuken: Frans
Een diner of lunch bij restaurant ’t Raedthuys in Duiven is werkelijk een culinair hoogtepunt. Historie is gecombineerd met een moderne uitstraling wat de ambiance prettig en warm maakt. Ook een plek waar de hedendaagse kunst en culinaire creaties elkaar ontmoeten.
Chef-kok Hans den Engelsen streeft naar gastronomische perfectie met enkel dagverse producten. Bij 't Raedthuys worden de meest originele smaakcombinaties gebruikt wat ook nog eens een lust is voor het oog. Sommelier Karina van der Kolk schenkt hier bijpassende wijnen bij.
Een diner of lunch bij restaurant ’t Raedthuys in Duiven is werkelijk een culinair hoogtepunt, chef-kok Hans den Engelsen streeft naar gastronomische perfectie met enkel dagverse producten. Sommelier Karina van der Kolk past de wijn aan bij het gerecht zodat eten en drinken een (culinair) feest is voor de smaakpapillen.
Laat je verrassen door de culinaire wonderen van 't Raedhuys!