Deal
Deal
Korting
Primera maakt luxe uit eten gaan voor iedereen bereikbaar tijdens de Primera restaurantactie. Spaar bij de Primera voor een heerlijke korting bij de 500 leukste restaurants van Nederland.
Reserveer nu extra voordelig bij 't Raedthuys* en laat je culinair verwennen met het Elegant 10-gangen Michelinster menu voor slechts € 75,-. Dit is de aanbiedingsprijs, korting is hier al verrekend.
Heb je dieetwensen? Op het reserveringsformulier kun je je verzoeken aangeven zodat het restaurant daar rekening mee kan houden!
Let op! De kortingsprijs is alleen geldig bij een online reservering via deze website.
De korting wordt berekend over je restaurantrekening exclusief de drankjes.
Voor meer informatie over de spaaractie bekijk onze voorwaarden.
BOEK NUBOEK NU- Deze deal is geldig t/m 31 mei 2025
- Gratis annuleren tot 24 uur voor je reservering
- Geef je dieetwensen door op het reserveerformulier
Wat 1028 mensen zeggen over 't Raedthuys*
Eten | |
Service | |
Sfeer |
Heerlijk gegeten tijdens de restaurantweek! Perfecte combinatie van goede service, fijne sfeer en heerlijke gerechten. Er zijn mensen die vinden dat de wijn te duur is....Die is inderdaad aan de prijs, had best ietsjes goedkoper gemogen maar ik moet wel zeggen dat het allemaal wel helemaal klopt. En dat is toch ook wel weer wat waard!
Zeker een aanrader voor een heerlijke relaxte avond!
Geweldige avond. Bij binnenkomst hartelijk begroet. Daarna lekker buiten genoten van onze knabbels en amuse. 4!! bereidingen van pompoen. Zeer smakelijk en leuke presentatie. Daarna naar binnen gegaan voor de rest van ons diner. Aangegeven dat ik 2 van de gerechten niet echt lekker vond, en hoewel het restaurantweek...
Lees hele reviewGeweldige avond. Bij binnenkomst hartelijk begroet. Daarna lekker buiten genoten van onze knabbels en amuse. 4!! bereidingen van pompoen. Zeer smakelijk en leuke presentatie. Daarna naar binnen gegaan voor de rest van ons diner. Aangegeven dat ik 2 van de gerechten niet echt lekker vond, en hoewel het restaurantweek is, gewoon voor me aangepast. Wat een service! Mijn voorgerecht, huisgerookte zalm met garnituur van verschillende sla-soorten en een kerrie mayonaise was aan de ruime kant en smaakte voortreffelijk. Mijn man kreeg een tartaar van hollandse garnalen, mosselen en ook eenzelfde garnituur.
We namen het tussengerecht er van uitgaande dat het een kleine portionering zou zijn, dus nodig om te bestellen. Niets was minder waar. Hadden we prima weg kunnen laten. Stukje scholfilet op een bedje van octopus en een schuim van een italiaanse kaas.
Hoofdgerecht van mij bestond uit een lekker gebakken stukje rund, haricots verts, marmelade van rode ui (bedankt voor het recept!), gebakken spekjes en wat jus. Mijn man kreeg eend, zelfde garnituur.
Het nagerecht was voor mij het kaasplankje. Keuze uit 50!! soorten kaas. De dame die mij hierbij hielp, wist alles van deze 50 kazen. Geweldig zoveel kennis! Daarbij werden een vers broodje geserveerd, geitenkaasijs, dadel, vijg, walnoten en een stukje vijgenbrood. Mijn man kreeg een met witte chocola en kwark gevulde wafel met coulis van frambozen en losse frambozen. Ook zeer smakelijk.
De bediening is zeer kundig. De dame die ons ons wijnarrangement kwam uitleggen, wist veel en enthousiast te vertellen over de door hen gekozen wijnen bij onze gangen. Iedereen was vriendelijk, bescheiden en zeer kundig. Redelijk wat vragen gesteld, maar kregen altijd antwoord.
Grote aanrader voor een ieder die niet alleen een goed gekookt diner apprecieert, maar ook sfeer belangrijk vindt. Kleine details in het geheel die het hem doen.
Chapeau!!
Weer HEERlijk gegeten en vooral de extra'tjes vooraf en tussendoor (uitgebreide amuses vooraf super) voelt als verwennerij! Een ontspannen, verwend avondje genieten. Personeel is kundig in uitleg over drank en kaas. Heerlijk de extra'tje bij het 'kaasplankje" en de broodjes vooraf! Wij houden van de 'niet al te lange periodes' tussen de verschillende gangen.
Plattegrond Alle restaurantdeals in Duiven e.o.
Over 't Raedthuys*
Keuken: Frans
Een diner of lunch bij restaurant ’t Raedthuys in Duiven is werkelijk een culinair hoogtepunt. Historie is gecombineerd met een moderne uitstraling wat de ambiance prettig en warm maakt. Ook een plek waar de hedendaagse kunst en culinaire creaties elkaar ontmoeten.
Chef-kok Hans den Engelsen streeft naar gastronomische perfectie met enkel dagverse producten. Bij 't Raedthuys worden de meest originele smaakcombinaties gebruikt wat ook nog eens een lust is voor het oog. Sommelier Karina van der Kolk schenkt hier bijpassende wijnen bij.
Een diner of lunch bij restaurant ’t Raedthuys in Duiven is werkelijk een culinair hoogtepunt, chef-kok Hans den Engelsen streeft naar gastronomische perfectie met enkel dagverse producten. Sommelier Karina van der Kolk past de wijn aan bij het gerecht zodat eten en drinken een (culinair) feest is voor de smaakpapillen.
Laat je verrassen door de culinaire wonderen van 't Raedhuys!