Deals
Deals
Primera maakt luxe uit eten gaan voor iedereen bereikbaar tijdens de Primera restaurantactie. Spaar bij de Primera voor een heerlijke korting bij de 500 leukste restaurants van Nederland.
Reserveer nu extra voordelig bij 't Raedthuys* en laat je culinair verwennen met het 10-gangen Michelin menu voor slechts € 75,-. Dit is de aanbiedingsprijs, korting is hier al verrekend.
Heb je dieetwensen? Op het reserveringsformulier kun je je verzoeken aangeven zodat het restaurant daar rekening mee kan houden!
Let op! De kortingsprijs is alleen geldig bij een online reservering via deze website.
De korting wordt berekend over je restaurantrekening exclusief de drankjes.
Voor meer informatie over de spaaractie bekijk onze voorwaarden.
BOEK NUBOEK NU- Deze deal is geldig t/m t/m 31 mei 2025
- Gratis annuleren tot 24 uur voor je reservering
- Geef je dieetwensen door op het reserveerformulier
Geef dieet/allergie wensen van tevoren aan. Indien dit niet van tevoren wordt aangegeven wordt er in het restaurant €7,5 per verandering gerekend.
Het restaurant is gesloten tussen 16.00-18.00.
Primera maakt luxe uit eten gaan voor iedereen bereikbaar tijdens de Primera restaurantactie. Spaar bij de Primera voor een heerlijke korting bij de 500 leukste restaurants van Nederland.
Reserveer nu extra voordelig bij 't Raedthuys* en laat je culinair verwennen met het 10-gangen Michelin menu voor slechts € 73,50. Dit is de aanbiedingsprijs, korting is hier al verrekend.
Heb je dieetwensen? Op het reserveringsformulier kun je je verzoeken aangeven zodat het restaurant daar rekening mee kan houden!
Let op! De kortingsprijs is alleen geldig bij een online reservering via deze website.
De korting wordt berekend over je restaurantrekening exclusief de drankjes.
Voor meer informatie over de spaaractie bekijk onze voorwaarden.
BOEK NUBOEK NU- Deze deal is geldig t/m t/m 31 mei 2025
- Gratis annuleren tot 24 uur voor je reservering
- Geef je dieetwensen door op het reserveerformulier
Wat 1022 mensen zeggen over 't Raedthuys*
Eten | |
Service | |
Sfeer |
We hadden 10dgn vantevoren gereserveerd, maar we stonden niet ingedeeld. Helaas een vreemd ontvangst en door jonge medewerkster een beetje agressief ontvangen. We stonden niet ingepland!!!
Het wildmenu was super, maar door zo,n gestrest binnenkomen en in een donker gedeelte vlug een tafeltje erbij gezet, hoort nie...
We hadden 10dgn vantevoren gereserveerd, maar we stonden niet ingedeeld. Helaas een vreemd ontvangst en door jonge medewerkster een beetje agressief ontvangen. We stonden niet ingepland!!!
Het wildmenu was super, maar door zo,n gestrest binnenkomen en in een donker gedeelte vlug een tafeltje erbij gezet, hoort niet bij een restaurant in deze prijsklasse. Absoluut geen warm ontvangst , er werd medegedeeld jullie hebben helemaal niet gereserveerd. Ontvangst hoor je in dit restaurant niet over te laten aan jong ontactvol personeel.?
We hebben heerlijk gegeten het was echt een avondje uit waarin we op een vriendelijke,attente manier verzorgd zijn. We hebben duidelijke uitleg gekregen over het menu en uitleg bij elke gang die opgediend werd. De sfeer was rustig en sfeervol ontspannen. Een dikke pluim. Mijn cijfer komt hoger uit dan een 7 maar ik krijg de knop niet verder geschoven
Wij hebben heerlijk gegeten, het voorgerecht werd meteen voor onze 2 gasten aangepast toen dat nodig bleek te zijn, er was rekening gehouden met de allergie die doorgegeven was, kortom prima
Plattegrond Alle restaurantdeals in Duiven e.o.
Over 't Raedthuys*
Keuken: Frans
Een diner of lunch bij restaurant ’t Raedthuys in Duiven is werkelijk een culinair hoogtepunt. Historie is gecombineerd met een moderne uitstraling wat de ambiance prettig en warm maakt. Ook een plek waar de hedendaagse kunst en culinaire creaties elkaar ontmoeten.
Chef-kok Hans den Engelsen streeft naar gastronomische perfectie met enkel dagverse producten. Bij 't Raedthuys worden de meest originele smaakcombinaties gebruikt wat ook nog eens een lust is voor het oog. Sommelier Karina van der Kolk schenkt hier bijpassende wijnen bij.
Een diner of lunch bij restaurant ’t Raedthuys in Duiven is werkelijk een culinair hoogtepunt, chef-kok Hans den Engelsen streeft naar gastronomische perfectie met enkel dagverse producten. Sommelier Karina van der Kolk past de wijn aan bij het gerecht zodat eten en drinken een (culinair) feest is voor de smaakpapillen.
Laat je verrassen door de culinaire wonderen van 't Raedhuys!