Deals
Deals
Primera maakt luxe uit eten gaan voor iedereen bereikbaar tijdens de Primera restaurantactie. Spaar bij de Primera voor een heerlijke korting bij de 500 leukste restaurants van Nederland.
Reserveer nu extra voordelig bij 't Raedthuys* en laat je culinair verwennen met het 10-gangen Michelin menu voor slechts € 75,-. Dit is de aanbiedingsprijs, korting is hier al verrekend.
Heb je dieetwensen? Op het reserveringsformulier kun je je verzoeken aangeven zodat het restaurant daar rekening mee kan houden!
Let op! De kortingsprijs is alleen geldig bij een online reservering via deze website.
De korting wordt berekend over je restaurantrekening exclusief de drankjes.
Voor meer informatie over de spaaractie bekijk onze voorwaarden.
BOEK NUBOEK NU- Deze deal is geldig t/m t/m 31 mei 2025
- Gratis annuleren tot 24 uur voor je reservering
- Geef je dieetwensen door op het reserveerformulier
Geef dieet/allergie wensen van tevoren aan. Indien dit niet van tevoren wordt aangegeven wordt er in het restaurant €7,5 per verandering gerekend.
Het restaurant is gesloten tussen 16.00-18.00.
Primera maakt luxe uit eten gaan voor iedereen bereikbaar tijdens de Primera restaurantactie. Spaar bij de Primera voor een heerlijke korting bij de 500 leukste restaurants van Nederland.
Reserveer nu extra voordelig bij 't Raedthuys* en laat je culinair verwennen met het 10-gangen Michelin menu voor slechts € 73,50. Dit is de aanbiedingsprijs, korting is hier al verrekend.
Heb je dieetwensen? Op het reserveringsformulier kun je je verzoeken aangeven zodat het restaurant daar rekening mee kan houden!
Let op! De kortingsprijs is alleen geldig bij een online reservering via deze website.
De korting wordt berekend over je restaurantrekening exclusief de drankjes.
Voor meer informatie over de spaaractie bekijk onze voorwaarden.
BOEK NUBOEK NU- Deze deal is geldig t/m t/m 31 mei 2025
- Gratis annuleren tot 24 uur voor je reservering
- Geef je dieetwensen door op het reserveerformulier
Wat 1022 mensen zeggen over 't Raedthuys*
Eten | |
Service | |
Sfeer |
Héérlijk gegeten, prima ambiance, er wordt overal aan gedacht. Juiste pauzes tussen de gangen. Vele extra hapjes. Goede hoeveelheden.
Aandachtspuntjes zijn: dat we vonden dat we wel door veel verschillende mensen bediend werden, waardoor je niet een echte band krijgt met de bediening. Ook was soms de uitleg van een...
Héérlijk gegeten, prima ambiance, er wordt overal aan gedacht. Juiste pauzes tussen de gangen. Vele extra hapjes. Goede hoeveelheden.
Aandachtspuntjes zijn: dat we vonden dat we wel door veel verschillende mensen bediend werden, waardoor je niet een echte band krijgt met de bediening. Ook was soms de uitleg van een gerecht niet goed te horen, hetgeen een combinatie zal zijn geweest van luidheid/snelheid van praten en akoestiek.
Verder niets dan lof, en wat is het toch leuk om met 4 personen aan een ronde tafel te eten!
Kortom de ster meer dan waard.
De gerechten waren uitstekend, maar wel een beetje vlakke smaken. Geen smaakexplosie. Leuke aankleding en mooie ambiance. Wijn serveren zonder voor te laten proeven kan eigenlijk niet. Het was er erg druk en daardoor zeer rumoerig. Dat past niet bij een sterrenrestaurant. Alles bij elkaar voor ons geen reden voor een volgende keer.
Jammer.
Beetje erg kleine gerechten. B.v. : op de kaart stond aspergen. Er lag echter nog geen halve op het bord (+wat kruimels). Ook werd niet gevraagd of ik nog een glas wijn wenste.
Plattegrond Alle restaurantdeals in Duiven e.o.
Over 't Raedthuys*
Keuken: Frans
Een diner of lunch bij restaurant ’t Raedthuys in Duiven is werkelijk een culinair hoogtepunt. Historie is gecombineerd met een moderne uitstraling wat de ambiance prettig en warm maakt. Ook een plek waar de hedendaagse kunst en culinaire creaties elkaar ontmoeten.
Chef-kok Hans den Engelsen streeft naar gastronomische perfectie met enkel dagverse producten. Bij 't Raedthuys worden de meest originele smaakcombinaties gebruikt wat ook nog eens een lust is voor het oog. Sommelier Karina van der Kolk schenkt hier bijpassende wijnen bij.
Een diner of lunch bij restaurant ’t Raedthuys in Duiven is werkelijk een culinair hoogtepunt, chef-kok Hans den Engelsen streeft naar gastronomische perfectie met enkel dagverse producten. Sommelier Karina van der Kolk past de wijn aan bij het gerecht zodat eten en drinken een (culinair) feest is voor de smaakpapillen.
Laat je verrassen door de culinaire wonderen van 't Raedhuys!