Deals
Deals
Geef dieet/allergie wensen van tevoren aan. Indien dit niet van tevoren wordt aangegeven wordt er in het restaurant €7,5 per verandering gerekend.
Het restaurant is gesloten tussen 16.00-18.00.
Primera maakt luxe uit eten gaan voor iedereen bereikbaar tijdens de Primera restaurantactie. Spaar bij de Primera voor een heerlijke korting bij de 500 leukste restaurants van Nederland.
Reserveer nu extra voordelig bij 't Raedthuys* en laat je culinair verwennen met het 10-gangen Michelin menu voor slechts € 73,50. Dit is de aanbiedingsprijs, korting is hier al verrekend.
Heb je dieetwensen? Op het reserveringsformulier kun je je verzoeken aangeven zodat het restaurant daar rekening mee kan houden!
Let op! De kortingsprijs is alleen geldig bij een online reservering via deze website.
De korting wordt berekend over je restaurantrekening exclusief de drankjes.
Voor meer informatie over de spaaractie bekijk onze voorwaarden.
BOEK NUBOEK NU- Deze deal is geldig t/m t/m 31 mei 2025
- Gratis annuleren tot 24 uur voor je reservering
- Geef je dieetwensen door op het reserveerformulier
Primera maakt luxe uit eten gaan voor iedereen bereikbaar tijdens de Primera restaurantactie. Spaar bij de Primera voor een heerlijke korting bij de 500 leukste restaurants van Nederland.
Reserveer nu extra voordelig bij 't Raedthuys* en laat je culinair verwennen met het 10-gangen Michelin menu voor slechts € 75,-. Dit is de aanbiedingsprijs, korting is hier al verrekend.
Heb je dieetwensen? Op het reserveringsformulier kun je je verzoeken aangeven zodat het restaurant daar rekening mee kan houden!
Let op! De kortingsprijs is alleen geldig bij een online reservering via deze website.
De korting wordt berekend over je restaurantrekening exclusief de drankjes.
Voor meer informatie over de spaaractie bekijk onze voorwaarden.
BOEK NUBOEK NU- Deze deal is geldig t/m t/m 31 mei 2025
- Gratis annuleren tot 24 uur voor je reservering
- Geef je dieetwensen door op het reserveerformulier
Wat 1022 mensen zeggen over 't Raedthuys*
Eten | |
Service | |
Sfeer |
Goed gegeten. Prima service. We hebben de extra gang erbij gegeten, dit maakte voor ons de maaltijd wel meer compleet, met name qua hoeveelheid. Als tip hadden wij wilde eend spannender gevonden in smaak dan tamme eend. Het wijnarrangement vonden wij aan de prijs, dus huiswijn gedronken die overigens erg lekker is. ...
Lees hele reviewGoed gegeten. Prima service. We hebben de extra gang erbij gegeten, dit maakte voor ons de maaltijd wel meer compleet, met name qua hoeveelheid. Als tip hadden wij wilde eend spannender gevonden in smaak dan tamme eend. Het wijnarrangement vonden wij aan de prijs, dus huiswijn gedronken die overigens erg lekker is. Wij vinden dat de kok heel goed is in smaken bij elkaar te brengen, over het geheel genomen een fijne avond gehad. We hebben vaker a la carte gegeten en die keren zeer goed gegeten waarbij we zeker een 8 voor de keuken zouden geven.
Super, wat hebben we een heerlijke avond gehad. Eten was met veel zorg bereid en zeer smaakvol. Aan alles was gedacht en we hebben een topfavoriet gehad. We komen zeker terug; top!
Heerlijk gegeten van het 3 gangenmenu. Tussendoor nog leuke en lekkere verrassingsgerechtjes. Alles goed op elkaar afgestemd, fijne smaken. bediening is zeer prettig, keurig en doet er alles aan om het de gasten naar de zin te maken zonder zich op te dringen. Zeker voor herhaling vatbaar.
Plattegrond Alle restaurantdeals in Duiven e.o.
Over 't Raedthuys*
Keuken: Frans
Een diner of lunch bij restaurant ’t Raedthuys in Duiven is werkelijk een culinair hoogtepunt. Historie is gecombineerd met een moderne uitstraling wat de ambiance prettig en warm maakt. Ook een plek waar de hedendaagse kunst en culinaire creaties elkaar ontmoeten.
Chef-kok Hans den Engelsen streeft naar gastronomische perfectie met enkel dagverse producten. Bij 't Raedthuys worden de meest originele smaakcombinaties gebruikt wat ook nog eens een lust is voor het oog. Sommelier Karina van der Kolk schenkt hier bijpassende wijnen bij.
Een diner of lunch bij restaurant ’t Raedthuys in Duiven is werkelijk een culinair hoogtepunt, chef-kok Hans den Engelsen streeft naar gastronomische perfectie met enkel dagverse producten. Sommelier Karina van der Kolk past de wijn aan bij het gerecht zodat eten en drinken een (culinair) feest is voor de smaakpapillen.
Laat je verrassen door de culinaire wonderen van 't Raedhuys!