Deals
Deals
Geef dieet/allergie wensen van tevoren aan. Indien dit niet van tevoren wordt aangegeven wordt er in het restaurant €7,5 per verandering gerekend.
Het restaurant is gesloten tussen 16.00-18.00.
Primera maakt luxe uit eten gaan voor iedereen bereikbaar tijdens de Primera restaurantactie. Spaar bij de Primera voor een heerlijke korting bij de 500 leukste restaurants van Nederland.
Reserveer nu extra voordelig bij 't Raedthuys* en laat je culinair verwennen met het 10-gangen Michelin menu voor slechts € 73,50. Dit is de aanbiedingsprijs, korting is hier al verrekend.
Heb je dieetwensen? Op het reserveringsformulier kun je je verzoeken aangeven zodat het restaurant daar rekening mee kan houden!
Let op! De kortingsprijs is alleen geldig bij een online reservering via deze website.
De korting wordt berekend over je restaurantrekening exclusief de drankjes.
Voor meer informatie over de spaaractie bekijk onze voorwaarden.
BOEK NUBOEK NU- Deze deal is geldig t/m t/m 31 mei 2025
- Gratis annuleren tot 24 uur voor je reservering
- Geef je dieetwensen door op het reserveerformulier
Primera maakt luxe uit eten gaan voor iedereen bereikbaar tijdens de Primera restaurantactie. Spaar bij de Primera voor een heerlijke korting bij de 500 leukste restaurants van Nederland.
Reserveer nu extra voordelig bij 't Raedthuys* en laat je culinair verwennen met het 10-gangen Michelin menu voor slechts € 75,-. Dit is de aanbiedingsprijs, korting is hier al verrekend.
Heb je dieetwensen? Op het reserveringsformulier kun je je verzoeken aangeven zodat het restaurant daar rekening mee kan houden!
Let op! De kortingsprijs is alleen geldig bij een online reservering via deze website.
De korting wordt berekend over je restaurantrekening exclusief de drankjes.
Voor meer informatie over de spaaractie bekijk onze voorwaarden.
BOEK NUBOEK NU- Deze deal is geldig t/m t/m 31 mei 2025
- Gratis annuleren tot 24 uur voor je reservering
- Geef je dieetwensen door op het reserveerformulier
Wat 1022 mensen zeggen over 't Raedthuys*
Eten | |
Service | |
Sfeer |
Het feit dat we hier voor de tweede keer in een week kwamen spreekt boekdelen. Dit keer vrienden meegenomen. ook zij deelden onze mening: Prima ontvangst, gerechten, bediening, zeker voor herhaling vatbaar.
De amuses waren allemaal een schot in de roos!
Wij hebben fantastisch gegeten. Naast het driegangen menu waren er amuses vooraf en tussendoor. Dat was een grote verrassing die de avond nog mooier maakte. Voorgerecht,hoofdgerecht en nagerecht werden perfect opgediend en waren niet alleen zeer smakelijk maar ook een plaatje. Het Raedthuys behoort tot onze favorieten.
't Raedthuys was ons 3e en laatste restaurant uit de restaurantweek en van die 3 de beste!
De amuses en de gerechten zijn smaakvol en worden mooi gebracht.
De inrichting is rustig, sfeervol en leuk aangekleed met kunst.
Het personeel is vriendelijk en de vinologe combineert het gerecht met heerlijk bijpassende w...
't Raedthuys was ons 3e en laatste restaurant uit de restaurantweek en van die 3 de beste!
De amuses en de gerechten zijn smaakvol en worden mooi gebracht.
De inrichting is rustig, sfeervol en leuk aangekleed met kunst.
Het personeel is vriendelijk en de vinologe combineert het gerecht met heerlijk bijpassende wijnen.
Als ik dan toch een klein minpuntje zou willen noemen is dat de prijs van het wijnarrangement, € 7 per glas is niet gering. Dat de wijn heerlijk is, maakt dat gelukkig wel goed.
Het restaurant is zeker een aanrader!
Plattegrond Alle restaurantdeals in Duiven e.o.
Over 't Raedthuys*
Keuken: Frans
Een diner of lunch bij restaurant ’t Raedthuys in Duiven is werkelijk een culinair hoogtepunt. Historie is gecombineerd met een moderne uitstraling wat de ambiance prettig en warm maakt. Ook een plek waar de hedendaagse kunst en culinaire creaties elkaar ontmoeten.
Chef-kok Hans den Engelsen streeft naar gastronomische perfectie met enkel dagverse producten. Bij 't Raedthuys worden de meest originele smaakcombinaties gebruikt wat ook nog eens een lust is voor het oog. Sommelier Karina van der Kolk schenkt hier bijpassende wijnen bij.
Een diner of lunch bij restaurant ’t Raedthuys in Duiven is werkelijk een culinair hoogtepunt, chef-kok Hans den Engelsen streeft naar gastronomische perfectie met enkel dagverse producten. Sommelier Karina van der Kolk past de wijn aan bij het gerecht zodat eten en drinken een (culinair) feest is voor de smaakpapillen.
Laat je verrassen door de culinaire wonderen van 't Raedhuys!