Deals
Deals
Geef dieet/allergie wensen van tevoren aan. Indien dit niet van tevoren wordt aangegeven wordt er in het restaurant €7,5 per verandering gerekend.
Het restaurant is gesloten tussen 16.00-18.00.
Primera maakt luxe uit eten gaan voor iedereen bereikbaar tijdens de Primera restaurantactie. Spaar bij de Primera voor een heerlijke korting bij de 500 leukste restaurants van Nederland.
Reserveer nu extra voordelig bij 't Raedthuys* en laat je culinair verwennen met het 10-gangen Michelin menu voor slechts € 73,50. Dit is de aanbiedingsprijs, korting is hier al verrekend.
Heb je dieetwensen? Op het reserveringsformulier kun je je verzoeken aangeven zodat het restaurant daar rekening mee kan houden!
Let op! De kortingsprijs is alleen geldig bij een online reservering via deze website.
De korting wordt berekend over je restaurantrekening exclusief de drankjes.
Voor meer informatie over de spaaractie bekijk onze voorwaarden.
BOEK NUBOEK NU- Deze deal is geldig t/m t/m 31 mei 2025
- Gratis annuleren tot 24 uur voor je reservering
- Geef je dieetwensen door op het reserveerformulier
Primera maakt luxe uit eten gaan voor iedereen bereikbaar tijdens de Primera restaurantactie. Spaar bij de Primera voor een heerlijke korting bij de 500 leukste restaurants van Nederland.
Reserveer nu extra voordelig bij 't Raedthuys* en laat je culinair verwennen met het 10-gangen Michelin menu voor slechts € 75,-. Dit is de aanbiedingsprijs, korting is hier al verrekend.
Heb je dieetwensen? Op het reserveringsformulier kun je je verzoeken aangeven zodat het restaurant daar rekening mee kan houden!
Let op! De kortingsprijs is alleen geldig bij een online reservering via deze website.
De korting wordt berekend over je restaurantrekening exclusief de drankjes.
Voor meer informatie over de spaaractie bekijk onze voorwaarden.
BOEK NUBOEK NU- Deze deal is geldig t/m t/m 31 mei 2025
- Gratis annuleren tot 24 uur voor je reservering
- Geef je dieetwensen door op het reserveerformulier
Wat 1022 mensen zeggen over 't Raedthuys*
Eten | |
Service | |
Sfeer |
De ster is meer dan terecht.
"Ze eten me arm en eten me rijk" werd er bij ons in het hotel-restaurant altijd gezegd. Deze keer bij het Readthuys was het "ze eten me rijk en drinken me rijk". Ik voel me bij mijn laatste bezoek genomen/bedonderd. Ik had gereserveerd voor een Michelin-diner, maar kreeg een Amuse-menu voorgeschoteld. Navraag achter...
Lees hele review"Ze eten me arm en eten me rijk" werd er bij ons in het hotel-restaurant altijd gezegd. Deze keer bij het Readthuys was het "ze eten me rijk en drinken me rijk". Ik voel me bij mijn laatste bezoek genomen/bedonderd. Ik had gereserveerd voor een Michelin-diner, maar kreeg een Amuse-menu voorgeschoteld. Navraag achteraf, bij de gastvrouw, beweerde ze dat dat het zelfde is. Wat wil je, ze kan en mag toch niets anders beweren. Echter bij navraag bij vergelijkbare restaurants en de diningcity-organisatie bleek dat er wel degelijk een verschil tussen beide menu's te zitten. Dus ik voel me terecht bedonderd. Moet echter er wel bij zeggen dat het personeel erg voorkomend en je als gast uitermate netjes aanspreekt en zich presenteert. Dat in tegenstelling tot de gastvrouw zelf. Ze kijkt je niet aan als je aan tafel met haar praat en dan komt er slechts een kort "twee woorden" antwoord, helaas. Mijn eerder bezoek aan het Readthuys was vele malen beter en echt een Michelin-menu en heb ik ook als zodanig gerecenseerd. Dus als je hier reserveert vraag op voorhand of je een Michelin-diner of een Amuse-menu kunt verwachten. Krijg je dat laatste dan voel je je achteraf bekocht. Niet voor herhaling vatbaar, meer kan ik er niet van maken.
We hadden een 10-gangen menu waarvan de verschillende gerechtjes prima smaakten en de bediening gaf er duidelijke uitleg bij.
Plattegrond Alle restaurantdeals in Duiven e.o.
Over 't Raedthuys*
Keuken: Frans
Een diner of lunch bij restaurant ’t Raedthuys in Duiven is werkelijk een culinair hoogtepunt. Historie is gecombineerd met een moderne uitstraling wat de ambiance prettig en warm maakt. Ook een plek waar de hedendaagse kunst en culinaire creaties elkaar ontmoeten.
Chef-kok Hans den Engelsen streeft naar gastronomische perfectie met enkel dagverse producten. Bij 't Raedthuys worden de meest originele smaakcombinaties gebruikt wat ook nog eens een lust is voor het oog. Sommelier Karina van der Kolk schenkt hier bijpassende wijnen bij.
Een diner of lunch bij restaurant ’t Raedthuys in Duiven is werkelijk een culinair hoogtepunt, chef-kok Hans den Engelsen streeft naar gastronomische perfectie met enkel dagverse producten. Sommelier Karina van der Kolk past de wijn aan bij het gerecht zodat eten en drinken een (culinair) feest is voor de smaakpapillen.
Laat je verrassen door de culinaire wonderen van 't Raedhuys!