Deals
Deals
Geef dieet/allergie wensen van tevoren aan. Indien dit niet van tevoren wordt aangegeven wordt er in het restaurant €7,5 per verandering gerekend.
Het restaurant is gesloten tussen 16.00-18.00.
Primera maakt luxe uit eten gaan voor iedereen bereikbaar tijdens de Primera restaurantactie. Spaar bij de Primera voor een heerlijke korting bij de 500 leukste restaurants van Nederland.
Reserveer nu extra voordelig bij 't Raedthuys* en laat je culinair verwennen met het 10-gangen Michelin menu voor slechts € 73,50. Dit is de aanbiedingsprijs, korting is hier al verrekend.
Heb je dieetwensen? Op het reserveringsformulier kun je je verzoeken aangeven zodat het restaurant daar rekening mee kan houden!
Let op! De kortingsprijs is alleen geldig bij een online reservering via deze website.
De korting wordt berekend over je restaurantrekening exclusief de drankjes.
Voor meer informatie over de spaaractie bekijk onze voorwaarden.
BOEK NUBOEK NU- Deze deal is geldig t/m t/m 31 mei 2025
- Gratis annuleren tot 24 uur voor je reservering
- Geef je dieetwensen door op het reserveerformulier
Primera maakt luxe uit eten gaan voor iedereen bereikbaar tijdens de Primera restaurantactie. Spaar bij de Primera voor een heerlijke korting bij de 500 leukste restaurants van Nederland.
Reserveer nu extra voordelig bij 't Raedthuys* en laat je culinair verwennen met het 10-gangen Michelin menu voor slechts € 75,-. Dit is de aanbiedingsprijs, korting is hier al verrekend.
Heb je dieetwensen? Op het reserveringsformulier kun je je verzoeken aangeven zodat het restaurant daar rekening mee kan houden!
Let op! De kortingsprijs is alleen geldig bij een online reservering via deze website.
De korting wordt berekend over je restaurantrekening exclusief de drankjes.
Voor meer informatie over de spaaractie bekijk onze voorwaarden.
BOEK NUBOEK NU- Deze deal is geldig t/m t/m 31 mei 2025
- Gratis annuleren tot 24 uur voor je reservering
- Geef je dieetwensen door op het reserveerformulier
Wat 1022 mensen zeggen over 't Raedthuys*
Eten | |
Service | |
Sfeer |
heerlijk g
Heerlijk gedineerd. Amuses leuk opgediend. Goede uitleg bij alle mooi opgemaakte gerechten, bediening prima en vriendelijk.
HHH
Met z'n vieren van 19.00 tot 22.15 heel aangenaam getafeld.
Het 3 gangen diner werd naar een hoger niveau getild door de 4 gelijnde amuses en de amuse tijdens.
Bij elke serveer ronde werd het gepresenteerde toegelichtvak bekwaam, evenzo de wijnen.
Andermaal heerlijk gegeten aan een mooi gedekte tafel in een vol restaurant.
We (4 personen) vonden alle gerechten zowel lekker als mooi opgediend. De huiswjnen waren eveneens lekker alsmede de diverse amuses. Tafelwater in mooie kannen (gevraagd) was gratis.
Creatief is men in 't Raedthuys v.w.b. de mogelijkheid ...
Andermaal heerlijk gegeten aan een mooi gedekte tafel in een vol restaurant.
We (4 personen) vonden alle gerechten zowel lekker als mooi opgediend. De huiswjnen waren eveneens lekker alsmede de diverse amuses. Tafelwater in mooie kannen (gevraagd) was gratis.
Creatief is men in 't Raedthuys v.w.b. de mogelijkheid om vrijblijvend een extra 4e (tussengerecht)gerecht te bestellen. Dit hebben we allen ook gedaan en hadden daar niet bepaald spijt van.
Al met al een zeer geslaagde avond.
De(extra) hulpkrachten moeten overigens nog wel wat leren (praten).
Het Raedthuys is meer dan een bezoek waard en is aan iedereen aan te raden.
Volgende keer zijn wij in ieder geval weer van de partij!
Plattegrond Alle restaurantdeals in Duiven e.o.
Over 't Raedthuys*
Keuken: Frans
Een diner of lunch bij restaurant ’t Raedthuys in Duiven is werkelijk een culinair hoogtepunt. Historie is gecombineerd met een moderne uitstraling wat de ambiance prettig en warm maakt. Ook een plek waar de hedendaagse kunst en culinaire creaties elkaar ontmoeten.
Chef-kok Hans den Engelsen streeft naar gastronomische perfectie met enkel dagverse producten. Bij 't Raedthuys worden de meest originele smaakcombinaties gebruikt wat ook nog eens een lust is voor het oog. Sommelier Karina van der Kolk schenkt hier bijpassende wijnen bij.
Een diner of lunch bij restaurant ’t Raedthuys in Duiven is werkelijk een culinair hoogtepunt, chef-kok Hans den Engelsen streeft naar gastronomische perfectie met enkel dagverse producten. Sommelier Karina van der Kolk past de wijn aan bij het gerecht zodat eten en drinken een (culinair) feest is voor de smaakpapillen.
Laat je verrassen door de culinaire wonderen van 't Raedhuys!