Deals
Deals
Geef dieet/allergie wensen van tevoren aan. Indien dit niet van tevoren wordt aangegeven wordt er in het restaurant €7,5 per verandering gerekend.
Het restaurant is gesloten tussen 16.00-18.00.
Primera maakt luxe uit eten gaan voor iedereen bereikbaar tijdens de Primera restaurantactie. Spaar bij de Primera voor een heerlijke korting bij de 500 leukste restaurants van Nederland.
Reserveer nu extra voordelig bij 't Raedthuys* en laat je culinair verwennen met het 10-gangen Michelin menu voor slechts € 73,50. Dit is de aanbiedingsprijs, korting is hier al verrekend.
Heb je dieetwensen? Op het reserveringsformulier kun je je verzoeken aangeven zodat het restaurant daar rekening mee kan houden!
Let op! De kortingsprijs is alleen geldig bij een online reservering via deze website.
De korting wordt berekend over je restaurantrekening exclusief de drankjes.
Voor meer informatie over de spaaractie bekijk onze voorwaarden.
BOEK NUBOEK NU- Deze deal is geldig t/m t/m 31 mei 2025
- Gratis annuleren tot 24 uur voor je reservering
- Geef je dieetwensen door op het reserveerformulier
Primera maakt luxe uit eten gaan voor iedereen bereikbaar tijdens de Primera restaurantactie. Spaar bij de Primera voor een heerlijke korting bij de 500 leukste restaurants van Nederland.
Reserveer nu extra voordelig bij 't Raedthuys* en laat je culinair verwennen met het 10-gangen Michelin menu voor slechts € 75,-. Dit is de aanbiedingsprijs, korting is hier al verrekend.
Heb je dieetwensen? Op het reserveringsformulier kun je je verzoeken aangeven zodat het restaurant daar rekening mee kan houden!
Let op! De kortingsprijs is alleen geldig bij een online reservering via deze website.
De korting wordt berekend over je restaurantrekening exclusief de drankjes.
Voor meer informatie over de spaaractie bekijk onze voorwaarden.
BOEK NUBOEK NU- Deze deal is geldig t/m t/m 31 mei 2025
- Gratis annuleren tot 24 uur voor je reservering
- Geef je dieetwensen door op het reserveerformulier
Wat 1022 mensen zeggen over 't Raedthuys*
Eten | |
Service | |
Sfeer |
Zeer smakelijk gegeten!. Het was te zien en te proeven dat het eten met veel zorg bereid was. De wijze waarop het geserveerd werd was feestelijk. Het tempo was prettig. Af en toe werd er desgevraagd een tipje van de sluier opgelicht als we vroegen naar de receptuur. De meeste bijpassende wijnen waren erg lekker en b...
Lees hele reviewZeer smakelijk gegeten!. Het was te zien en te proeven dat het eten met veel zorg bereid was. De wijze waarop het geserveerd werd was feestelijk. Het tempo was prettig. Af en toe werd er desgevraagd een tipje van de sluier opgelicht als we vroegen naar de receptuur. De meeste bijpassende wijnen waren erg lekker en bijzonder. O.a. een koude port-achtige wijn met kersensmaak bij de bijzonder kazen. Het personeel was erg vriendelijk, zonder dat ze te opvallend aanwezig waren. Als er al een minpuntje was te noemen, dan zou het zijn dat de verlichting iets sfeervoller zou mogen.
We konden terugzien op een zeer geslaagde avond met allerlei culinaire hoogstandjes. Het bedienend personeel is zeer kundig en vriendelijk. Ze nemen de tijd en zijn zeer geduldig. Wat ons betreft komen wij snel weer terug. Een aanrader.
Voor ons niet de eerste keer bij restaurant 't raedthuys in duiven. Gerechten zijn prima, mooie smaakcombinaties en ingredienten, maar zoals al beschreven staat is 8,- voor een bijpassend glas wijn erg duur. De bediening komt wat gehaast over, en kon geen lachje van af. Toch jammer, want we kwamen hier erg graag.
Plattegrond Alle restaurantdeals in Duiven e.o.
Over 't Raedthuys*
Keuken: Frans
Een diner of lunch bij restaurant ’t Raedthuys in Duiven is werkelijk een culinair hoogtepunt. Historie is gecombineerd met een moderne uitstraling wat de ambiance prettig en warm maakt. Ook een plek waar de hedendaagse kunst en culinaire creaties elkaar ontmoeten.
Chef-kok Hans den Engelsen streeft naar gastronomische perfectie met enkel dagverse producten. Bij 't Raedthuys worden de meest originele smaakcombinaties gebruikt wat ook nog eens een lust is voor het oog. Sommelier Karina van der Kolk schenkt hier bijpassende wijnen bij.
Een diner of lunch bij restaurant ’t Raedthuys in Duiven is werkelijk een culinair hoogtepunt, chef-kok Hans den Engelsen streeft naar gastronomische perfectie met enkel dagverse producten. Sommelier Karina van der Kolk past de wijn aan bij het gerecht zodat eten en drinken een (culinair) feest is voor de smaakpapillen.
Laat je verrassen door de culinaire wonderen van 't Raedhuys!