Deals
Deals
Geef dieet/allergie wensen van tevoren aan. Indien dit niet van tevoren wordt aangegeven wordt er in het restaurant €7,5 per verandering gerekend.
Het restaurant is gesloten tussen 16.00-18.00.
Primera maakt luxe uit eten gaan voor iedereen bereikbaar tijdens de Primera restaurantactie. Spaar bij de Primera voor een heerlijke korting bij de 500 leukste restaurants van Nederland.
Reserveer nu extra voordelig bij 't Raedthuys* en laat je culinair verwennen met het 10-gangen Michelin menu voor slechts € 73,50. Dit is de aanbiedingsprijs, korting is hier al verrekend.
Heb je dieetwensen? Op het reserveringsformulier kun je je verzoeken aangeven zodat het restaurant daar rekening mee kan houden!
Let op! De kortingsprijs is alleen geldig bij een online reservering via deze website.
De korting wordt berekend over je restaurantrekening exclusief de drankjes.
Voor meer informatie over de spaaractie bekijk onze voorwaarden.
BOEK NUBOEK NU- Deze deal is geldig t/m t/m 31 mei 2025
- Gratis annuleren tot 24 uur voor je reservering
- Geef je dieetwensen door op het reserveerformulier
Primera maakt luxe uit eten gaan voor iedereen bereikbaar tijdens de Primera restaurantactie. Spaar bij de Primera voor een heerlijke korting bij de 500 leukste restaurants van Nederland.
Reserveer nu extra voordelig bij 't Raedthuys* en laat je culinair verwennen met het 10-gangen Michelin menu voor slechts € 75,-. Dit is de aanbiedingsprijs, korting is hier al verrekend.
Heb je dieetwensen? Op het reserveringsformulier kun je je verzoeken aangeven zodat het restaurant daar rekening mee kan houden!
Let op! De kortingsprijs is alleen geldig bij een online reservering via deze website.
De korting wordt berekend over je restaurantrekening exclusief de drankjes.
Voor meer informatie over de spaaractie bekijk onze voorwaarden.
BOEK NUBOEK NU- Deze deal is geldig t/m t/m 31 mei 2025
- Gratis annuleren tot 24 uur voor je reservering
- Geef je dieetwensen door op het reserveerformulier
Wat 1022 mensen zeggen over 't Raedthuys*
Eten | |
Service | |
Sfeer |
Op de warmste 8 augustus ooit zaten we in de tuin van restaurant 't Raedthuys te genieten van ons 10 gangen diner. In de tuin was het goed uit te houden, het is sfeervol en beschut en mooi aangelicht toen het donker werd. Het diner was een feestje, de borden zagen er prachtig uit met kleine, mooi opgemaakte, gerecht...
Lees hele reviewOp de warmste 8 augustus ooit zaten we in de tuin van restaurant 't Raedthuys te genieten van ons 10 gangen diner. In de tuin was het goed uit te houden, het is sfeervol en beschut en mooi aangelicht toen het donker werd. Het diner was een feestje, de borden zagen er prachtig uit met kleine, mooi opgemaakte, gerechtjes. Er werd hoofdzakelijk vis geserveerd, inclusief een kreeftensoepje, één keer kwartel (dit vonden wij het minst lekker) en één Italiaans gerechtje met risotto rijst. Mooie en lekkere desserts en erg lekkere koffie met friandises. Het wijnarrangement was goed, al moet de sommelier nog wat werken aan zijn presentatie. Het had nu iets van een spreekbeurt op school. Sowieso waren wij af en toe wat verbaasd over bepaalde dingen in de service door sommige personeelsleden, onze waterglazen werden meermaals zo bruusk gevuld dat de spetters over de rand vlogen, en we kregen de indruk dat we vooral niet te veel moesten vragen, want die vragen werden wel beleefd, maar toch met voelbaar ongeduld, beantwoord.
Heerlijk 10-gangenmenu genoten. Lekker buiten op het terras.
Het enige dat niet had gehoeven was ijs met colakruid. Maar dat is verwaarloosbaar bij de vele andere smaakexplosies.
Heerlijk gegeten bij het Raedthuys, bijzondere gerechtjes met lekkere bijpassende wijnen in een prachtige tuin. Kleine minpuntjes waren de wat kille ontvangst en het gevoel gepushed te worden om champagne als apperatief te nemen en geen alternatieven aan te bieden.
Plattegrond Alle restaurantdeals in Duiven e.o.
Over 't Raedthuys*
Keuken: Frans
Een diner of lunch bij restaurant ’t Raedthuys in Duiven is werkelijk een culinair hoogtepunt. Historie is gecombineerd met een moderne uitstraling wat de ambiance prettig en warm maakt. Ook een plek waar de hedendaagse kunst en culinaire creaties elkaar ontmoeten.
Chef-kok Hans den Engelsen streeft naar gastronomische perfectie met enkel dagverse producten. Bij 't Raedthuys worden de meest originele smaakcombinaties gebruikt wat ook nog eens een lust is voor het oog. Sommelier Karina van der Kolk schenkt hier bijpassende wijnen bij.
Een diner of lunch bij restaurant ’t Raedthuys in Duiven is werkelijk een culinair hoogtepunt, chef-kok Hans den Engelsen streeft naar gastronomische perfectie met enkel dagverse producten. Sommelier Karina van der Kolk past de wijn aan bij het gerecht zodat eten en drinken een (culinair) feest is voor de smaakpapillen.
Laat je verrassen door de culinaire wonderen van 't Raedhuys!