Wat 367 mensen zeggen over Wolf Atelier

9.2 Gebaseerd op 367 reviews. 98% van de gasten raden dit restaurant aan.
Eten
Service
Sfeer
Schrijf een review en deel je foto's

"Wow!!"
10.0 Keuken 10 | Service 10 | Sfeer 10

Wij hebben een heerlijke lunch genoten via de restaurantweek. De bediening was top. Hoe kan je onthouden wat er allemaal op je bord ligt..;) Het eten was subliem en we konden tegen een kleine vergoeding een heerlijk kaasplankje krijgen ipv een zoet dessert. Was heel goed qua bediening en de open keuken is een feest ...

Lees hele review

Wij hebben een heerlijke lunch genoten via de restaurantweek. De bediening was top. Hoe kan je onthouden wat er allemaal op je bord ligt..;) Het eten was subliem en we konden tegen een kleine vergoeding een heerlijk kaasplankje krijgen ipv een zoet dessert. Was heel goed qua bediening en de open keuken is een feest om naar te kijken. Wij hebben genoten en ik kom zeker terug. Een kadootje voor jezelf en je eet-genoot. Wij hebben genoten. Leuk ook die persoonlijke touch op de rekening. Leuk, lekker en quality time!!

Marinka van Leuven op 21 maart 2019

"Heerlijk gegeten, minder bediend"
8.0 Keuken 10 | Service 6 | Sfeer 8

Eten bij het Wolf Atelier is eten op een unieke locatie. De oude spoorwegbrug creëert een bijzondere setting: ruw aan de buitenkant, warm en luxe aan de binnenkant. Het restaurant is daarmee al uitzonderlijk. Gevolgd door het eten is het fantastisch te noemen.
Helaas heeft ook Atelier Wolf de last van Nederlands ...

Lees hele review

Eten bij het Wolf Atelier is eten op een unieke locatie. De oude spoorwegbrug creëert een bijzondere setting: ruw aan de buitenkant, warm en luxe aan de binnenkant. Het restaurant is daarmee al uitzonderlijk. Gevolgd door het eten is het fantastisch te noemen.
Helaas heeft ook Atelier Wolf de last van Nederlands bedieningssyndroom: de service heeft minder aandacht voor je naarmate je er langer zit. Het is ons al eens eerder opgevallen dat dit een probleem is bij veel Nederlandse restaurants. Dit is jammer aangezien het eten hierdoor de dupe is van deze ervaring. Drukte mag hiervoor nooit een excuus zijn of dat andere bediening zus en zo heeft gedaan. Op dat moment sta je er voor het team en moet je dat ook duidelijk uitstralen.

Fred op 20 maart 2019

"Uitstekende ervaring"
9.3 Keuken 10 | Service 10 | Sfeer 8

Op een brugdek zweeft Wolf Atelier. dat alleen al is het zien waard. Via restaurantweek daar gegeten. Alleszins de moeite waard. Goed eten, veel afwisseling en de goedkoopste wijnen absoluut aanraders (wit en rood). Trendy interieur. Open keuken met veel koks en veel beweging. Prima smaken. Overtuigende presentatie....

Lees hele review

Op een brugdek zweeft Wolf Atelier. dat alleen al is het zien waard. Via restaurantweek daar gegeten. Alleszins de moeite waard. Goed eten, veel afwisseling en de goedkoopste wijnen absoluut aanraders (wit en rood). Trendy interieur. Open keuken met veel koks en veel beweging. Prima smaken. Overtuigende presentatie. Prijs-kwaliteit volledig top. Twee (kleine) minpuntjes: erg gehorig en aan het eind van de avond erg warm. Al bij al een uitstekende ervaring.

PBvR op 20 maart 2019

Plattegrond Alle restaurantdeals in Amsterdam e.o.

Toon telefoonnummer

Over Wolf Atelier

Keuken: Frans

De zeer gedreven 31-jarige chef-kok Michael Wolf (Oud Sluis***, Vila Joya** en Envy) opende op 21 juni 2015 officieel zijn Wolf Atelier. Hij doet dit in een grote glazen ruimte die rust op een uit 1920 stammende spoorbrug, direct gelegen naast het Centraal Station van Amsterdam.

Waarom een ‘Atelier’? Omdat Michael Wolf zichzelf iedere dag opnieuw zal uitdagen om vernieuwende gerechten te creëren. Hier streeft hij er naar om zijn gasten keer op keer, een in alle opzichten optimale eetervaring te bezorgen.

Wolf Atelier is licht en ruim opgezet. De monumentale spoorbrug heeft een industrieel ontwerp en is voorzien van 80 hoge glazen ramen. Hierdoor biedt het atelier een 360 graden uitzicht over Amsterdam. Door de grote hoeveelheid planten en aardetinten heeft het iets weg van een urban garden. De open keuken en kleine chef’s table zorgen ervoor dat Michael Wolf continue in contact is met zijn gasten.

Het menu bevat twee hoofdsecties. In de zogenaamde ‘Galerij’ staat een selectie van Michael Wolf’s huidige signature dishes zoals ‘Gelakt buikspek met gebakken langoustine, wortelcrème en een jus van specerijen’. In de sectie ‘Atelier’ experimenteert, innoveert en test hij gerechten uit. Na feedback van zijn gasten blijven de allerbeste gerechten over. Deze zullen vervolgens worden opgenomen in de ‘Galerij’.

Michael Wolf; ‘Dit atelier is stoer en lekker grootstedelijk, de perfecte setting om op zoek te gaan naar mijn perfectie. Werkelijk alles moet kloppen. Niet alleen het eten en de wijn, ook de ambiance, de muziek, de bediening en de cocktails die elk een eigen verhaal vertellen. Ik kan nu nog niet inschatten of ik te veel van mezelf en mijn team vraag. Het enige dat nu telt is dat ik hier vanaf mijn vijftiende naar toe heb geleefd en niet kan wachten om te beginnen!’

BOEK NUBOEK NU

Boek nu

BOEK NU
Alle restaurantdeals in Amsterdam e.o.

Veelgestelde vragen

Ja, restaurants houden altijd rekening met eventuele dieetwensen. Je kunt je dieetwensen aangeven bij de opmerkingen op het reserveerformulier.

Bij de meeste deals zijn drankjes zijn niet inbegrepen.

Sommige restaurants bieden een all-in arrangement aan waarbij duidelijk wordt aangegeven welke drankjes wel zijn inbegrepen.

HEERLIJK aanbiedingen

Ja, ik wil elke week wel korting op restaurants ontvangen!

Restaurant aanmelden

Bent u restaurant eigenaar en vindt u dat uw restaurant ook op deze website hoort? Meld u zich dan nu aan!

Gratis aanmelden

Alle steden