Wat 370 mensen zeggen over Wolf Atelier
Eten | |
Service | |
Sfeer |
Prachtige locatie, zeer vriendelijk en meedenkend personeel en heeeeeerlijk gegeten!!!!
Na eerste gang vragen we of er wellicht servetten zijn. "O, hebt u die nog niet gehad"?
Na tweede gang vragen we of er wellicht ook brood geserveerd kan worden. "u wilt een extra portie brood"? "Nee, we hebben nog geen brood ontvangen".
Het tweede portie brood koste ons helaas € 4,00. Jammer de keukenbrigade levert voortreffelijk werk. De bediening is ronduit slecht
Gisteravond een super gezellige avond gehad bij Wolf attelier .
Bediening is leuk efficient en Top
Als je lekker en goed wilt eten zeker een aanrader, ik heb hier nu twee keer gegeten een keer a la carte en een keer all in dinner en allebei de keren heerlijk gegeten..
Prijs kwaliteit is goed produckten zijn ver...
Gisteravond een super gezellige avond gehad bij Wolf attelier .
Bediening is leuk efficient en Top
Als je lekker en goed wilt eten zeker een aanrader, ik heb hier nu twee keer gegeten een keer a la carte en een keer all in dinner en allebei de keren heerlijk gegeten..
Prijs kwaliteit is goed produckten zijn vers en de locatie is perfect.
Bedienig van Wolf attelier bedankt voor de gezellige avond.
Plattegrond Alle restaurantdeals in Amsterdam e.o.
Over Wolf Atelier
Keuken: Frans
De zeer gedreven 31-jarige chef-kok Michael Wolf (Oud Sluis***, Vila Joya** en Envy) opende op 21 juni 2015 officieel zijn Wolf Atelier. Hij doet dit in een grote glazen ruimte die rust op een uit 1920 stammende spoorbrug, direct gelegen naast het Centraal Station van Amsterdam.
Waarom een ‘Atelier’? Omdat Michael Wolf zichzelf iedere dag opnieuw zal uitdagen om vernieuwende gerechten te creëren. Hier streeft hij er naar om zijn gasten keer op keer, een in alle opzichten optimale eetervaring te bezorgen.
Wolf Atelier is licht en ruim opgezet. De monumentale spoorbrug heeft een industrieel ontwerp en is voorzien van 80 hoge glazen ramen. Hierdoor biedt het atelier een 360 graden uitzicht over Amsterdam. Door de grote hoeveelheid planten en aardetinten heeft het iets weg van een urban garden. De open keuken en kleine chef’s table zorgen ervoor dat Michael Wolf continue in contact is met zijn gasten.
Het menu bevat twee hoofdsecties. In de zogenaamde ‘Galerij’ staat een selectie van Michael Wolf’s huidige signature dishes zoals ‘Gelakt buikspek met gebakken langoustine, wortelcrème en een jus van specerijen’. In de sectie ‘Atelier’ experimenteert, innoveert en test hij gerechten uit. Na feedback van zijn gasten blijven de allerbeste gerechten over. Deze zullen vervolgens worden opgenomen in de ‘Galerij’.
Michael Wolf; ‘Dit atelier is stoer en lekker grootstedelijk, de perfecte setting om op zoek te gaan naar mijn perfectie. Werkelijk alles moet kloppen. Niet alleen het eten en de wijn, ook de ambiance, de muziek, de bediening en de cocktails die elk een eigen verhaal vertellen. Ik kan nu nog niet inschatten of ik te veel van mezelf en mijn team vraag. Het enige dat nu telt is dat ik hier vanaf mijn vijftiende naar toe heb geleefd en niet kan wachten om te beginnen!’