Wat 282 mensen zeggen over Aan de Zweth*
Eten | |
Service | |
Sfeer |
We werden heel vriendelijk ontvangen. Na een zalig glaasje bubbels kregen we een mooie amuse van zalm en pesto. De verfijnde smaak van dit gerechtje voorspelde veel goeds voor de rest van de avond. We kozen een tweede visgerecht bij het restaurantweek menu. Alle gerechten waren bijzonder, smaken bij elkaar die je ze...
Lees hele reviewWe werden heel vriendelijk ontvangen. Na een zalig glaasje bubbels kregen we een mooie amuse van zalm en pesto. De verfijnde smaak van dit gerechtje voorspelde veel goeds voor de rest van de avond. We kozen een tweede visgerecht bij het restaurantweek menu. Alle gerechten waren bijzonder, smaken bij elkaar die je zelf niet verzint, maar prachtig pasten. We hebben de wijnkeuze aan de bediening overgelaten en zowel de witte als rode wijn pasten mooi bij de gerechten en waren heerlijk van smaak. Wat opviel was dat de bediening erg veel kennis had van de wijn, maar ook dat het hand-picked wijnen moeten zijn aangezien er hele bijzondere achtergrond info over de herkomst en de wijnboeren bij werd verteld.
We sloten af met een kop thee en kregen een mooi eenpersoons glazen thee potje met een mooie kop en schotel en nog wat lekkers erbij geserveerd. Het maakte het geheel echt af. Een heerlijke avond.
Prima gerechten in een sfeervolle ambiance. Voortreffelijke wijncombinaties ook.
Hartelijk ontvangst. De aankleding en sfeer in het restaurant is proffesioneel en gezellig. De amuse was verrukkelijk. Mousse met gerookte zalm, opgediend in een eivormpje. Voorgerecht was ook top. Gerookte paling met komkommermousse , gekonfijte aardappel en een zuurtje van een augurk. Hoofdgerecht was ook erg lekk...
Lees hele reviewHartelijk ontvangst. De aankleding en sfeer in het restaurant is proffesioneel en gezellig. De amuse was verrukkelijk. Mousse met gerookte zalm, opgediend in een eivormpje. Voorgerecht was ook top. Gerookte paling met komkommermousse , gekonfijte aardappel en een zuurtje van een augurk. Hoofdgerecht was ook erg lekker. Carpaccio van ossenhaas met daaronder een zali stukje botermalse ossenstaart. Toetje met tarte tatin van goudrenet en ijs van werthers met daarnaast een kaneelmousse hoefde je je neus ook niet voor op te halen. Naast de kaart kon je nog 2 gangen bestellen maar daar zijn onze magen helaas te klein voor. De keuze en uitleg van de bijpassende wijnen was ook erg goed. Vooral het enthousiasme van het personeel over hun gerechten en wijnen is hartverwarmend. Kortom: Aan de Zweth is een welkome nieuwe aanwinst in de buurt van Rotterdam!
Verrassing, we zaten aan de Chef's table! Vriendelijk ontvangst, aardige bediening allemaal niet zo stijf. Mooi kijkje vanuit onze tafel in keuken en pannen. Attente, sympathieke en enthousiaste Chef met dito jonge keukenbrigade. Wat opviel was de rust in de keuken terwijl het restaurant was volgeboekt. Heerlijke g...
Lees hele reviewVerrassing, we zaten aan de Chef's table! Vriendelijk ontvangst, aardige bediening allemaal niet zo stijf. Mooi kijkje vanuit onze tafel in keuken en pannen. Attente, sympathieke en enthousiaste Chef met dito jonge keukenbrigade. Wat opviel was de rust in de keuken terwijl het restaurant was volgeboekt. Heerlijke gerechten met een aantal smaakexplosies en verrassende combinaties. Mooie wijnkaart. Het buitenterras is schitterend en we komen zeker nog eens terug om op het terras a la carte te dineren.
Een goede zet om mee te doen aan de restaurantweek, waardoor er even kon worden geproefd van wat het restaurant nu te bieden heeft.
We hadden echter gekozen voor het laatst mogelijke tijdstip voor de lunch. De gerechten kwamen ons inziens te snel na elkaar opgediend, hetgeen op het gemak "uit eten" gaan heeft benadeeld, jammer!
Plattegrond Alle restaurantdeals in Schipluiden e.o.
Over Aan de Zweth*
Keuken: Frans
Waar het riviertje de Zweth uitmondt in de Schie, laat het team van restaurant Aan de Zweth in Schipluiden / De Zweth u graag genieten van culinaire gastvrijheid tot in de finesse.
In Aan de Zweth kookt chef Joris Peters met zijn team smaakvolle seizoensgerechten samengesteld met eerste kwaliteit kraakverse ingrediënten, afkomstig van ambachtslieden die de natuurlijke omstandigheden respecteren. Samen met het team verrassen we je graag met smaakvolle, betaalbare gerechtjes in een relaxte, no-nonsense sfeer
Vanuit het restaurant en vanaf het schitterende terras heb je een uniek uitzicht over het water en op een weids Hollands landschap.