Savarin

Frans, Nederlands | €€€
8,2 (320 reviews)
95% aanbevolen

Fabuleus 4-gangen Gault&Millau menu incl. brood en amuses € 60,- € 48,-

8.2

Savarin

Frans, Nederlands | €€€
(320)
95% aanbevolen

Fabuleus 4-gangen Gault&Millau menu incl. brood en amuses € 60,- € 48,-

BOEK NUBOEK NU

Deals

Deals

Fabuleus 4-gangen Gault&Millau menu incl. brood en amuses
€ 60,- € 48,-

Primera maakt luxe uit eten gaan voor iedereen bereikbaar tijdens de Primera restaurantactie. Spaar bij de Primera voor een heerlijke korting bij de 500 leukste restaurants van Nederland.

Reserveer nu extra voordelig bij Savarin en laat je culinair verwennen met het Fabuleus 4-gangen Gault&Millau menu incl. brood en amuses voor slechts € 48,-. Dit is de aanbiedingsprijs, korting is hier al verrekend.

Heb je dieetwensen? Op het reserveringsformulier kun je je verzoeken aangeven zodat het restaurant daar rekening mee kan houden!

Let op! De kortingsprijs is alleen geldig bij een online reservering via deze website.

De korting wordt berekend over je restaurantrekening exclusief de drankjes.

Voor meer informatie over de spaaractie bekijk onze voorwaarden.

BOEK NUBOEK NU
Overheerlijk 3-gangen Gault&Millau menu
€ 55,- € 44,-

Primera maakt luxe uit eten gaan voor iedereen bereikbaar tijdens de Primera restaurantactie. Spaar bij de Primera voor een heerlijke korting bij de 500 leukste restaurants van Nederland.

Reserveer nu extra voordelig bij Savarin en laat je culinair verwennen met het Overheerlijk 3-gangen Gault&Millau menu voor slechts € 44,-. Dit is de aanbiedingsprijs, korting is hier al verrekend.

Heb je dieetwensen? Op het reserveringsformulier kun je je verzoeken aangeven zodat het restaurant daar rekening mee kan houden!

Let op! De kortingsprijs is alleen geldig bij een online reservering via deze website.

De korting wordt berekend over je restaurantrekening exclusief de drankjes.

Voor meer informatie over de spaaractie bekijk onze voorwaarden.

BOEK NUBOEK NU

Wat 320 mensen zeggen over Savarin

8.2 Gebaseerd op 320 reviews. 95% van de gasten raden dit restaurant aan.
Eten
Service
Sfeer
Schrijf een review en deel je foto's

6.7 Keuken 6 | Service 8 | Sfeer 6

De ruimte waarin het special 3 gangen menu werd geserveerd was klein en met een laag plafond. Gelukkig hadden wij nog één van de beste tafels... Ernaast (waar normaliter het diner geserveerd wordt) was een druk bezochte receptie aan de gang (niet veel last van). De bediening was zondag 20 maart j.l. zeer attent en v...

Lees hele review

De ruimte waarin het special 3 gangen menu werd geserveerd was klein en met een laag plafond. Gelukkig hadden wij nog één van de beste tafels... Ernaast (waar normaliter het diner geserveerd wordt) was een druk bezochte receptie aan de gang (niet veel last van). De bediening was zondag 20 maart j.l. zeer attent en vriendelijk, alleen het speciale menu viel ons tegen!. Het voorgerecht stelde niet veel voor, het dessert was klein, alleen het hoofdgerecht was qua vlees voldoende, maar groenten moest je ook met een vergrootglas zoeken. De smaken waren wel apart en lekker! Het is dat we bij het aperitief nog een lekker groot stuk bruin stokbrood kregen, anders was de hoeveelheid zeker onvoldoende geweest. Graag wat grotere porties serveren! Jammer: een gemiste kans, zeker voor gasten die de zaak (met het mooie hotel ernaast) voor het eerst bezoeken. Op onze vraag (bij de reservering bij DiningCity) om iets later te mogen komen is niet gereageerd.

R.P. Nijhof op 22 maart 2011

4.0 Keuken 5 | Service 3 | Sfeer 4

We hebben zaterdag 19 maart gegeten bij Savarin met onze dochter en haar man. We hadden gereserveerd om 19.00 uur, de reserveringsbevestiging had ons op 17.30 gezet. Onze dochter wees ons hierop, wij waren hierover erg verbaasd.
Toen we om 18.10 uur arriveerden en onze naam noemde keek de gastheer uitgebreid op zijn...

Lees hele review

We hebben zaterdag 19 maart gegeten bij Savarin met onze dochter en haar man. We hadden gereserveerd om 19.00 uur, de reserveringsbevestiging had ons op 17.30 gezet. Onze dochter wees ons hierop, wij waren hierover erg verbaasd.
Toen we om 18.10 uur arriveerden en onze naam noemde keek de gastheer uitgebreid op zijn horloge, alsof hij de conrector van de school was , met een gebaar van 'vooruit dan maar' MOCHTEN we toch nog aan tafel.... Hadden we dat maar niet gedaan....... We werden bij het andere 'eetvee' (want zo werden we behandeld) in een voor de gelegenheid omgebouwde bar geplaatst, in een hoekje omdat we 'te laat' waren. Het eten was goed, echt lekker, maar veel te weinig!!! met 4 personen kregen we een half stokbroodje en de porties waren voor een 5-gangen diner, echter het was een 3-gangen diner. Er was ook geen mogelijkheid om iets bij te bestellen. De wijn die we besteld hadden werd niet uitgeschonken. De tweede fles wijn hadden we al uitgezocht, maar er was totaal geen gelegenheid om nog iets te bestellen. Het diner werd afgeraffeld geserveerd. Om 19.30 gingen we het restaurant uit. MET HONGER. We zijn in Delft in een eetcafe een hoofdgerecht gaan eten. We hebben ontzettend gelachen met zijn 4-en, omdat we regelmatig met elkaar uit eten in gaan in goede restaurants (zoals kasteel Heemstede, De Leest, Zwetheul, parkheuvel) dus onze dochter en haar man kennen maar al te goed onze kennis en keuze van restaurants. De reden dat we kozen voor Savarin was omdat het heel dichtbij hun woning is en zij net een baby hebben.
Kortom een hele slechte ervaring. Savarin heeft de restaurantweek om een flinke omzet te draaien (twee zittingen per avond), dat geeft op zich niet, maar wij hebben voor ons doen heel erg weinig uitgegeven (ca. 150 euro voor 4 personen), maar hadden ook nog niet gegeten. Voor ons is dit de laatste keer dat we in Savarin gegeten hebben. Een bijzonder slecht ervaring!

Robert Nieland op 21 maart 2011

7.7 Keuken 8 | Service 7 | Sfeer 8

Wederom heerlijk gegeten! Alleen de bediening liet dit keer te wensen over. Ben ik anders gewend daar. Leuk om te combineren met een drankje in het hotel!

Sanne Goedee op 21 maart 2011

6.3 Keuken 5 | Service 7 | Sfeer 7

Het verrassingsmenu in de restaurantweek vonden wij (4 personen) tegenvallen qua smaak en hoeveelheid. De prijzen voor de extra´s zoals de koffie (met verrassing) waren aan de vrij hoge kant.
Jammer, wij hadden er meer van verwacht.

Wil Thijs op 21 maart 2011

4.7 Keuken 5 | Service 4 | Sfeer 5

In het kader van de restaurantweek ben ik bij Savarin gaan eten omdat deze goed stond aangeschreven in de Gault Millau. Ik vond het helaas erg teleurstellend. De kaart zag er in eerste instantie veelbelovend uit, helaas werd dit niet voortgezet. Ik vond de gerechten naar zo zo. Het voorgerecht was te zout en niet er...

Lees hele review

In het kader van de restaurantweek ben ik bij Savarin gaan eten omdat deze goed stond aangeschreven in de Gault Millau. Ik vond het helaas erg teleurstellend. De kaart zag er in eerste instantie veelbelovend uit, helaas werd dit niet voortgezet. Ik vond de gerechten naar zo zo. Het voorgerecht was te zout en niet erg harmonieus, het hoofdgerecht was niet verrassend en miste saus naar mijn idee en het nagerecht, het flensje hier totaal niet lekker. Ook waren de porties aan de karige kant. Dan nog even over de bediening, deze kwam duidelijk direct van de hotelschool en miste duidelijk nog persoonlijkheid en sociale vaardigheden.
Al met al een grote teleurstelling naar mijn idee en zal niet meer terugkomen.

Kaantje Reuzel op 18 maart 2011

Plattegrond Alle restaurantdeals in Rijswijk (Zuid-Holland) e.o.

Toon telefoonnummer

Over Savarin

Keuken: Frans, Nederlands

Restaurant Savarin in Rijswijk is een plek waar je van àlles kunt genieten: van perfect gastheerschap, een stijlvolle, ontspannen omgeving en uiteraard van een uitstekende keuken. Onder de kap bevinden zich ook nog eens uitstekend geoutilleerde salons voor seminars, vergaderingen, recepties en andere besloten bijeenkomsten.

Al die ingrediënten - schoonheid, sfeer en kwaliteit - komen samen op één locatie. Met recht kan worden gezegd, dat wij onze gasten meer bieden dan culinaire geneugten: een bezoek aan Savarin is een belevenis.

Wat we daarmee bedoelen kunnen we eigenlijk alleen uitleggen als we je persoonlijk ontvangen. Als je uit de auto stapt, kom je al een andere wereld binnen. Onder oude bomen liggen intieme terrassen. Het restaurant zelf is een combinatie van traditie en design, van comfort en de modernste voorzieningen. Wie hier binnenkomt onthaast à la minuut.

BOEK NUBOEK NU

Boek nu

BOEK NU
Alle restaurantdeals in Rijswijk (Zuid-Holland) e.o.

Veelgestelde vragen

Je kunt bij de meeste restaurants gratis reserveren en annuleren. De rekening betaal je pas in het restaurant. Sommige restaurants vragen om een kleine aanbetaling, dit wordt duidelijk aangegeven bij het plaatsen van de reservering.

Helaas is er dan geen e-mailadres bekend in combinatie met je Primera spaarpas dat we mogen mailen. Je kunt je vouchercode alsnog via deze pagina aanvragen. Klik hier voor een code.

Wij helpen u graag met het maken van een reservering. Neem contact met ons op telefoonnummer (010) 211 00 90 of per email via info@heerlijk.nl

Ja, je kunt je oude code weer gebruiken die je voor de geannuleerde reservering heeft gebruikt. Deze code is na het annuleren weer actief geworden. Doet de code het echter niet? Neem dan contact op met onze klantenservice via info@heerlijk.nl.

Heb je van je reservering gebruik gemaakt, dan ontvang je automatisch een e-mail met daarin een uitnodiging om je gastronomische ervaring met het restaurant met ons te delen in een recensie. Klik in de mail op 'recensie achterlaten' en hier kun je een recensie schrijven over het restaurant dat je hebt bezocht.

HEERLIJK aanbiedingen

Ja, ik wil elke week wel korting op restaurants ontvangen!

Restaurant aanmelden

Bent u restaurant eigenaar en vindt u dat uw restaurant ook op deze website hoort? Meld u zich dan nu aan!

Gratis aanmelden

Alle steden