Wat 30 mensen zeggen over Vermeer
Eten | |
Service | |
Sfeer |
Lovely atmosphere, delicious food and exceptional service - I would definitely go back again!
The staff were friendly and attentive but not intrusive. The sommelier was knowledgeable and entertaining. We loved the concept of a list of seasonal ingredients replacing a traditional menu, so that we knew what each dish would be based on but not how it would be presented.
My only (slightly) negative comment is ...
The staff were friendly and attentive but not intrusive. The sommelier was knowledgeable and entertaining. We loved the concept of a list of seasonal ingredients replacing a traditional menu, so that we knew what each dish would be based on but not how it would be presented.
My only (slightly) negative comment is that we were seated at the back of the restaurant at a table where I faced a blank wall. The door to the kitchen was to my left and another wall was to my right. Not exactly inspiring and not a great place from which to gauge the atmosphere of the restaurant.
But overall, an outstanding and very memorable meal.
Excellent set menu for Second Christmas Day evening meal (AKA "Boxing Day" in the UK). Altogether a very enjoyable evening. Every course was a new taste experience. Excellent service, pleasant friendly staff adding to the whole event. Booked online from the UK via Dining City and booking later confirmed by the restaurant.
Very highly recommended.
Plattegrond Alle restaurantdeals in Amsterdam e.o.
Over Vermeer
Keuken: Frans, Nederlands
Restaurant Vermeer is een ontspannen designrestaurant waar chef-kok Sebastian Baquero Garces zijn creativiteit de vrije loop laat. Met dagelijks verse ingrediënten van lokale leveranciers weet hij de natuur op het bord tot leven te brengen. Sebastian speelt met contrasten en serveert verrassende combinaties, waarin eclectische smaken een bijzondere rol spelen. Het verrassingsmenu, zonder à la carte-opties, doet zijn naam alle eer aan en biedt een originele culinaire ervaring.
Het keukenteam van Vermeer werkt in een laboratoriumachtige omgeving, waar ze de verse producten van lokale kwekers transformeren tot robuuste gerechten met pure, volle smaken. Deze gerechten zijn het resultaat van een voortdurend creatief proces en experimenten met nieuwe smaakcombinaties.
Een avond bij Vermeer begint in de sfeervolle loungebar, waar totale ontspanning centraal staat. Hier worden dagelijks innovatieve cocktails en bijpassende bar-bites geserveerd, die de toon zetten voor de culinaire reis die volgt.
Restaurant Vermeer maakt deel uit van het NH Collection Barbizon Palace hotel, een onderdeel van het upper-upscale merk NH Collection van Minor Europe & Americas, waar gastronomie een prominente plaats inneemt.