Wat 30 mensen zeggen over Vermeer
Eten | |
Service | |
Sfeer |
Vorige week dinsdag hebben wij bij Vermeer gegeten in de Restaurantweek. Het eten oogde en smaakte volmaakt het was duidelijk dat kosten nog moeite gespaard waren. De optionele extra gang en het wijnarrangement waren beide uitstekend en zeer vriendelijk geprijsd. de bediening was voorkomend en attent.
De enige dis...
Vorige week dinsdag hebben wij bij Vermeer gegeten in de Restaurantweek. Het eten oogde en smaakte volmaakt het was duidelijk dat kosten nog moeite gespaard waren. De optionele extra gang en het wijnarrangement waren beide uitstekend en zeer vriendelijk geprijsd. de bediening was voorkomend en attent.
De enige dissonant waren de herhaaldelijke en weinig subtiele opmerkingen van de maitre d' over het feit dat het menu ver onder de prijs geserveerd werd. Wij hebben dit ervaren als enigszins denigrerend en vooral volkomen onnodig, het eten sprak immers voor zich. Jammer, want verder was de avond perfect.
verrukkelijk en spannend eten, ongelofelijk voor die prijs, vakkundige, ontspannen en zeer gastvrije bediening. Sfeer wordt door het interieur een beetje afgekoeld. Aanrader!
eten mooie plaatjes voorgerecht heel lekker.
hoofdgerecht met ree niet geweldig de ree te doorbakken en de smaakcombinatie was niet aanvullend.het nagerecht altijd mijn favoriet zag er mooi uit maar was niet smakelijk heb ik ook niet opgegeten. een beetje teleustellend voor een ster het gaat niet alleen om het plaatje maar ook om de smaak.
Plattegrond Alle restaurantdeals in Amsterdam e.o.
Over Vermeer
Keuken: Frans, Nederlands
Restaurant Vermeer is een ontspannen designrestaurant waar chef-kok Sebastian Baquero Garces zijn creativiteit de vrije loop laat. Met dagelijks verse ingrediënten van lokale leveranciers weet hij de natuur op het bord tot leven te brengen. Sebastian speelt met contrasten en serveert verrassende combinaties, waarin eclectische smaken een bijzondere rol spelen. Het verrassingsmenu, zonder à la carte-opties, doet zijn naam alle eer aan en biedt een originele culinaire ervaring.
Het keukenteam van Vermeer werkt in een laboratoriumachtige omgeving, waar ze de verse producten van lokale kwekers transformeren tot robuuste gerechten met pure, volle smaken. Deze gerechten zijn het resultaat van een voortdurend creatief proces en experimenten met nieuwe smaakcombinaties.
Een avond bij Vermeer begint in de sfeervolle loungebar, waar totale ontspanning centraal staat. Hier worden dagelijks innovatieve cocktails en bijpassende bar-bites geserveerd, die de toon zetten voor de culinaire reis die volgt.
Restaurant Vermeer maakt deel uit van het NH Collection Barbizon Palace hotel, een onderdeel van het upper-upscale merk NH Collection van Minor Europe & Americas, waar gastronomie een prominente plaats inneemt.