Wat 30 mensen zeggen over Vermeer
Eten | |
Service | |
Sfeer |
Bijzondere gerechten. Met veel aandacht geserveerd.
Mooie eigen stijl , decor en staf
Keuken: magie
We had dinner there during the Restaurant Week. The menu was delicious, I only wished that the main dish, pigeon, would have been more than the half they served because it was very good. Service was also great as was the wine pairing
Plattegrond Alle restaurantdeals in Amsterdam e.o.
Over Vermeer
Keuken: Frans, Nederlands
Restaurant Vermeer is een ontspannen designrestaurant waar chef-kok Sebastian Baquero Garces zijn creativiteit de vrije loop laat. Met dagelijks verse ingrediënten van lokale leveranciers weet hij de natuur op het bord tot leven te brengen. Sebastian speelt met contrasten en serveert verrassende combinaties, waarin eclectische smaken een bijzondere rol spelen. Het verrassingsmenu, zonder à la carte-opties, doet zijn naam alle eer aan en biedt een originele culinaire ervaring.
Het keukenteam van Vermeer werkt in een laboratoriumachtige omgeving, waar ze de verse producten van lokale kwekers transformeren tot robuuste gerechten met pure, volle smaken. Deze gerechten zijn het resultaat van een voortdurend creatief proces en experimenten met nieuwe smaakcombinaties.
Een avond bij Vermeer begint in de sfeervolle loungebar, waar totale ontspanning centraal staat. Hier worden dagelijks innovatieve cocktails en bijpassende bar-bites geserveerd, die de toon zetten voor de culinaire reis die volgt.
Restaurant Vermeer maakt deel uit van het NH Collection Barbizon Palace hotel, een onderdeel van het upper-upscale merk NH Collection van Minor Europe & Americas, waar gastronomie een prominente plaats inneemt.