Wat 30 mensen zeggen over Vermeer
Eten | |
Service | |
Sfeer |
Fantastisch gegeten gisteren tijdens de Restaurantweek. Het eten is zeker een ster waard.
Helaas vond de maitre het nodig ons zowel voor als na het eten in te peperen dat we voor "veel te weinig geld" aten, en dat als hij eigenaar van het restaurant was geweest, hij het nooit gedaan zou hebben omdat ze er verlies...
Lees hele reviewFantastisch gegeten gisteren tijdens de Restaurantweek. Het eten is zeker een ster waard.
Helaas vond de maitre het nodig ons zowel voor als na het eten in te peperen dat we voor "veel te weinig geld" aten, en dat als hij eigenaar van het restaurant was geweest, hij het nooit gedaan zou hebben omdat ze er verlies op draaiden. Om het goed te maken moesten we beloven iedereen over onze ervaringen te vertellen. Bij deze dus. Ik vond het nogal denigrerend en het liet in ieder geval bij mij een vervelende nasmaak achter.
Het eten was inderdaad voortreffelijk en ik geloof ook dat het verliesgevend was, maar dat was niet onze schuld, maar de beslissing van het restaurant.
What a wonderful dining experience. The 3-course dinner was excellent and the service was very attentive and professional. The ambience of the restaurant was very pleasant and the tables were not too close to each other allowing the place to be calm. I can truly recommend this restaurant
Wij hebben heerlijk gegeten, de bediening was zeer gastvrij, de porties en tussendoortjes royaal en er was duidelijk NIET beknibbeld omdat het Restaurant Week was. In een woord fantastisch!!
Plattegrond Alle restaurantdeals in Amsterdam e.o.
Over Vermeer
Keuken: Frans, Nederlands
Restaurant Vermeer is een ontspannen designrestaurant waar chef-kok Sebastian Baquero Garces zijn creativiteit de vrije loop laat. Met dagelijks verse ingrediënten van lokale leveranciers weet hij de natuur op het bord tot leven te brengen. Sebastian speelt met contrasten en serveert verrassende combinaties, waarin eclectische smaken een bijzondere rol spelen. Het verrassingsmenu, zonder à la carte-opties, doet zijn naam alle eer aan en biedt een originele culinaire ervaring.
Het keukenteam van Vermeer werkt in een laboratoriumachtige omgeving, waar ze de verse producten van lokale kwekers transformeren tot robuuste gerechten met pure, volle smaken. Deze gerechten zijn het resultaat van een voortdurend creatief proces en experimenten met nieuwe smaakcombinaties.
Een avond bij Vermeer begint in de sfeervolle loungebar, waar totale ontspanning centraal staat. Hier worden dagelijks innovatieve cocktails en bijpassende bar-bites geserveerd, die de toon zetten voor de culinaire reis die volgt.
Restaurant Vermeer maakt deel uit van het NH Collection Barbizon Palace hotel, een onderdeel van het upper-upscale merk NH Collection van Minor Europe & Americas, waar gastronomie een prominente plaats inneemt.