Korting
Korting
Korting
Korting
Korting
Korting
Korting
Korting
Korting
Restaurant in de Achtertuin
Frans, Nederlands | €€Deal
Deal
Korting
Primera maakt luxe uit eten gaan voor iedereen bereikbaar tijdens de Primera restaurantactie. Spaar bij de Primera voor een heerlijke korting bij de 500 leukste restaurants van Nederland.
Reserveer nu extra voordelig bij Restaurant in de Achtertuin en laat je culinair verwennen met het 5-gangen Chef's diner incl. bruisend aperitief voor slechts € 49,-. Dit is de aanbiedingsprijs, korting is hier al verrekend.
Heb je dieetwensen? Op het reserveringsformulier kun je je verzoeken aangeven zodat het restaurant daar rekening mee kan houden!
Let op! De kortingsprijs is alleen geldig bij een online reservering via deze website.
De korting wordt berekend over je restaurantrekening exclusief de drankjes.
Voor meer informatie over de spaaractie bekijk onze voorwaarden.
BOEK NUBOEK NU- Deze deal is geldig t/m 31 mei 2025
- Gratis annuleren tot 24 uur voor je reservering
- Geef je dieetwensen door op het reserveerformulier
Wat 14 mensen zeggen over Restaurant in de Achtertuin
Eten | |
Service | |
Sfeer |
Wederom heerlijk gegeten. In een gezellige warme ambiance.
Eten was erg lekker. Gingen een paar dingen niet helemaal goed maar goed opgelost.
Plattegrond Alle restaurantdeals in Oosterhout e.o.
Over Restaurant in de Achtertuin
Keuken: Frans, Nederlands
Restaurant In De Achtertuin een oase van groen, Brabantse gezelligheid en culinaire verwennerij wacht je in het hart van Oosterhout (NB). Dit charmante restaurant, gevestigd in een prachtig 19e-eeuws herenhuis, biedt zowel binnen als buiten zitplaatsen. De lichte ruimtes en weelderige planten creëren een buitengevoel, terwijl je slechts enkele stappen verwijderd bent van de bruisende markt. Laat je verrassen door smaakvolle vis-, vlees- en groentegerechten tijdens lunch, borrel en diner.
Dit charmante etablissement is niet alleen een lust voor het oog, maar ook voor de smaakpapillen. De menukaart is doordrenkt van seizoensgebonden ingrediënten en lokale producten, met een knipoog naar de Franse en Mediterrane keuken. Denk aan verfijnde gerechten zoals coquilles met saffraansaus, malse kalfslende met truffeljus en een verrukkelijke tarte tatin als dessert. De attente bediening en huiselijke sfeer maken dit restaurant tot een plek waar je graag terugkomt.