Wat 81 mensen zeggen over Bistro de la Mer*
Eten | |
Service | |
Sfeer |
They really like to incorporate the sourness flavors into their dishes.
The food was good but not the michelin star impressive. The service was bad and even rude, we were not offered a menu neither explained the concept of how it works, the waitress asked if we wanted to drink champagne or have a look at the wine list, once we said "no, no alcohol for us" we were not offered any non-alc...
Lees hele reviewThe food was good but not the michelin star impressive. The service was bad and even rude, we were not offered a menu neither explained the concept of how it works, the waitress asked if we wanted to drink champagne or have a look at the wine list, once we said "no, no alcohol for us" we were not offered any non-alcoholic drinks menu. Starter was ok, main dish was delicious, dessert was weird: nectarines in syrup with lemon sorbet and some white white foam on top that mixed in a melted down pot of gelato in a moment. Visited as a first time restaurant week experience, 3-courses lunch option.
Leuk, gezellig.
Vlotte bediening en heerlijk gegeten
Plattegrond Alle restaurantdeals in Amsterdam e.o.
Over Bistro de la Mer*
Keuken: Vis en zeevruchten
Een paar deuren verder van het Michelinster restaurant De Juwelier, vind je de nieuwste culinaire telg van Richard van Oostenbrugge en Thomas Groot: Bistro de la Mer.
Na restaurant 212** en De Juwelier* nemen de chefs je ook hier mee op een culinaire reis. Deze keer naar de zee. Hier draait het om al het lekkers dat de zee te bieden heeft. Net als bij 212** ligt de focus van het restaurant hier aan de bar. Bistro de la Mer heeft een Franse jaren '20 stijl waar je geniet je van vis op zijn (aller, aller) beste!
Door de ongedwongen, laagdrempelige sfeer, zou je bijna vergeten dat je je bevindt in de wereld van de in totaal 3 Michelin sterren chefs en juist dat maakt jouw culinaire ervaring hier extra speciaal.
Wanneer kom jij de smaken van de zee(sterren;) ontdekken?