Deal
Deal
Chef Marco is alone in the kitchen and therefore cannot accommodate all allergies and dietary requirements. Possible: Vegetarian, pregnant, meat, fish, seafood (if mentioned at reservation). Not possible: Vegan, gluten and lactose.
Primera makes dining out in luxury for everyone during the Primera Restaurant event. Receive restaurant points for every €10 spend at Primera for a delicious discount at the 500 nicest restaurants in the Netherlands.
Book now at MEI and enjoy a wonderful 4 course Gault&Millau dinner for €45.00. This is the special price, discount has already been deducted here.
Are there any dietary requirements? Please mention this on the reservation form so the restaurant can take this into account.
Please note! The discount is only valid with a online reservation
The discount is calculated over your total bill excluding drinks.
For more information please refer to our terms and conditions.
BOOK NOWBOOK NOWWhat 30 people say about MEI
Food | |
Service | |
Atmosphere |
Een charmant restaurant in het centrum van Amersfoort. De vegetarische optie was een veredelde variant van een AVGtje. Zeker lekker, alleen niet innovatief. De service was wat joviaal met weinig kennis over wat er geserveerd werd. Dat vonden we wel jammer. Over het algemeen prima gegeten en een leuk adresje voor een prima prijs maar het heeft ons niet weggeblazen.
Fijn klein restaurant. Vriendelijke gastvrouw
We hebben genoten van een heerlijke relaxte avond met verrassend eten. Wat een smaakvolle combinaties en verrassende gerechten. Dit alles samen met goede wijn tips. Echt een aanrader!
Alle gerechten zijn met zorg gemaakt, dat zie je meteen.
Het dessert met asperge ijs was goddelijk.
Ook goede gastvrouw met kennis van wijn. Vriendelijk en niet opdringerig.
Heerlijk gegeten. Persoonlijke bediening. Goed eten en lekkere wijn erbij. Alkes biologisch. Met de aanbieding een goede prijs kwaliteit verhouding. Zeker een aanrader.
Map All restaurant deals in Amersfoort
About MEI
Restaurant MEI in Amersfoort works with sustainable and organic from its own garden. Fresh ingredients and pure flavors take center stage. So you eat in the evening what the kitchen staff harvested in the morning. The team, led by Marco Blok, is full of experience. Marco himself has been in the kitchen for more than 35 years and previously ran starred restaurant, Bloks. Now, with restaurant MEI, he focuses on creative creations made with sustainable stitch products. Find out why MEI has been listed in the Michelin Guide for 2 years and awarded 13 points by the renowned Gault&Millau guide.